facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Klaras Skrädderi

Klaras Skrädderi

About

Kolla www.klaraskradderi.se för mer information om vad skrädderiet egentligen håller på med. Där finns även karta, öppettider, telefonnummer mm.

Story

Kolla www.klaraskradderi.se för mer information om vad skrädderiet egentligen håller på med. Där finns även karta, öppettider, telefonnummer mm.



"Klaras Skrädderi har funnits sedan 2008, här arbetar en utbildad skräddare. Vi jobbar med ett gott hantverk, i första hand inom ändringssömnad & reparationer. Vi slipar även saxar & knivar på Tormek-stenar. Klaras Skrädderi nås på telefon 0707 32 86 83. Välkommen att ta hand om dina nya och gamla kläder, tillsammans skonar vi miljön. Vi syr inte gardiner. Du får alltid ett kostnadsförslag innan vi börjar. Gillar du inte priset är det bara att tacka nej. Välkommen!SEMESTER 2023 vecka 27-30."
Address: Orkestervägen 1, 451 70 Uddevalla
Phone: 0707328683
City: Uddevalla
Zip Code: 451 70



related searches: Klaras skrädderi age, Uddevalla skräddare
Similar places near
Stars Skrädderi Stars Skrädderi 2 km Bra service, gick fort. Lyssnade på önskemål
Sy & Tyggården Sy & Tyggården 3 km Vi säljer tyger och sybehör. Vi har även en frisöravdelning med försäljning av hårvår...
Tina's Skrädderi och Gardin Tina's Skrädderi och Gardin 5 km Tina´s Skrädderi och Gardin
Reviews
Hon sydde nya fickor på min skinnjacka och slipade 3 Globalknivar. Supertrevligt bemötande och ett bra pris som hon gav vid inlämnandet. Fick även pris på att byta hela fodret. Rekommenderas och återkommer!
Trevligt bemötande och bra jobb utfört. Väldigt nöjd
Kan ej förbättras som kund. Rekommenderas varmt.
Jätte nöjd med bra och snabb hjälp.
Comment on this business

to add Klaras Skrädderi map to your website;