facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Klassiska Byggvaror

Klassiska Byggvaror

About

Vi lagerhåller och säljer klassiska byggvaror såsom, linoljefärger, beslag,handsmidda spikar och mycket annat i inredningsväg.
Fönsterrenovering.

Story

Öppettider i Byggnadsvårdsbutiken Stora Torget Hedemora


Måndag- Fredag 9.00-18.00

Lördag 10.00-14.00

Söndagar och övrig tid efter ök



"Välkommen till oss och vårt fina 1700tals kvarter som kallas "Gamla Apoteket" . De fina husen är byggnadsminne som vi varsamt återställ till den pärla som ni ser idag.Här finns allt du kan tänkas behöva för att inreda och renovera ditt hem med genuina och miljövänliga produkter.Hos oss finns nytt och återbruk i en härlig blandning. Vi arbetar i verkstaden dörr i dörr med renovering av fönster, möbler och lampor. Ni är välkomna in att känna den goda lukten av linoljefärg och se hur vi jobbar. Vi arbetar praktiskt med byggnadsvård och finns gärna till hands om du har frågor.I huset finns även Wahlmans Café & Hanverksbageri som lockar med hembakt och lokalproducerade läckerheter och AnnaFloora med blommor & inredning i en fantastisk butik"
Address: Stora Torget 1, 77630 Hedemora
Phone: 0705411443
City: Hedemora
Zip Code: 77630



related searches:
Similar places near
Bästa kläder i Sverige /أفضل الملابس في السويد Bästa kläder i Sverige /أفضل الملابس في السو... 42 meter bästa kläder i Sverige affär i Hedemora/ Bäst priser i hela Sverige/ Bäst kvalité&Se...
Expert Hedemora Expert Hedemora 209 meter Underbar personal, så kunniga och snabba. Tack så jättemycket för all hjälp,ett rent ...
Granngården Granngården 895 meter Trevlig,kunnig personal. BRA smittskydds-tänk i butiken - nu under coronapandemin.
Doghill Racing - motocrossbutiken.se Doghill Racing - motocrossbutiken.se 3 km Väldigt trevlig personal
Reviews
Butik i min smak. Gamla prylar till hus o hem blandat med en del nytillverkat i gammaldags stil.
Spännande miljöer, inspirerande att renovera sitt hem och en mycket god fika i en vacker miljö. Vi återkommer gärna!
Fantastisk affär, genuin, duktig personal och bra urval för den som söker detaljer till sitt hem.
Alltid trevligt att gå in i denna butik, mycket fint att titta på, och trevligt bemötande! Å så har vi ju Cafe' Wahlman i samma hus, superdupergott fika
Men kan gå runt och titta på allt vackert i en evighet! Dock brukar jag inte få så bra svar på mina frågor om äggoljetempera och slutar alltid med att jag googlar det själv. Dyrt. Mycket trevlig personal som är hjälpsam.
Utomordentligt trevlig butik där vi får bra service av trevlig personal. Det vi inte hittat i fråga om äldre detaljer till byggnader har vi hittat eller fått hjälp med hos klassiska byggvaror.
Allt man behöver när man har ett gammalt hus, både inspiration, praktiska saker och vackra detaljer. Trevligt bemötande av kunnig personal. Eloge till Maritha o co!!
En mycket trivsam butik,med cafe som serverar både fika o lättare mat.Uteservering på sommaren. Väl värd ett besök.
Personalen är riktigt hjälpsamma och vi har målat om hela huset invändigt med hjälp av deras produkter. De har mycket miljövänliga produkter, vilket känns så rätt.
Fantastisk butik med ett roligt sortiment, finns mycket även för dig som inte renoverar gamla hus. Linoljesåpan är ett måste.
Comment on this business

to add Klassiska Byggvaror map to your website;