facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Klipplust

"Team Linda Falck är en frisörsalong som vill förena en behaglig och rofylld upplevelse med värdet av att ge en styling och frisyr i samklang med personlighet och önskemål. Avkoppling, skön musik och omtanke är lika viktigt som att proffesionellt analysera och planera din behandling. Våra frisörer ser till att du står i fokus, från det att du stiger in genom vår dörr tills nästa gång vi ses. Därtill rekommenderar vi också rätt produkter för dig och bjuder dig alltid på en putsning mellan hårbehandlingarna."
Address: Viktoriagatan 4 , Gothenburg 411 25, O, SE
Phone: +46 31 13 12 60
City: Gothenburg
Zip Code: 411 25


Opening Hours

Monday: 09:00-18:00
Tuesday: 09:00-18:00
Wednesday: 09:00-20:00
Thursday: 09:00-20:00
Friday: 09:00-18:00
Saturday: 09:00-14:00


related searches: sandra klipplust, hair salon göteborg
Reviews
Kommit hit flera gånger men mitt senaste besök bad jag om en rak enkel klippning och fick istället det längre bak än fram. Ringde in och fick gå tillbaka för att få det fixat. Vid återbesöket bad frisören varken om ursäkt eller erbjöd en kompensation. Detta typ av bemötande tycker jag inte alls är acceptabelt. Kvinnan som bemötte mig hade varken förståelse för min upplevelse och ville bara ”fixa problemet” och skicka hem mig igen. Jag är så besviken på detta bemötande och den service jag fick var inte värt pengarna.
Är superglad att jag spontanbokade och gick till Cornelia. Lyhörd, trevlig och väldigt duktig. Ser fram emot att åka ner till Göteborg och gå hit igen
Värdelös frisör och så har de mage att ta över 1 000 SEK för en klippning
Väldigt proffsiga, hög servicenivå och omsorg. Fantastisk lokal. Känns lyxigt.
Fantastiskt duktiga! Liza har klippt mig i 10 år och nöjd varje gång.
Ett varmt tack till Johanna som gav mig en fin klippning precis som jag önskade, och med ett fantastiskt fint bemötande
Otroligt bra klippning, fick inte bara det jag ville utan även tips på saker som kunde förbättras, de förbättrade det och är riktigt nöjd med resultatet nu :
Man blir alltid lika väl omhändertagen och håret blir helt fantastiskt
Jag skulle platta håret och dem var de enda som hade öppet så tidigt och jag har lockigt hår så jag kan inte göra det hemma. När jag var klar så sa dom det blir 695kr och i telefon sa dom 480kr och jag kollade på deras hemsida och på kvitto där det stod olika saker jag plattade bara håret och på kvittot stod det tvätt hårfön med styling men på hemsidan stod det att jag skulle få en inpackning men jag fick inget av det. Vem vill betala 695kr för att platta ett hår jag ångrar att jag inte bara gjorde något på kvällen hos en annan frisör för 200kr
Man känner sig alltid nöjd när man kommer ut från Klipplust och ser framemot nästa besök.
Comment on this business

to add Klipplust map to your website;