facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Klostergården Vandrarhem

Klostergården Vandrarhem

About

Mysigt litet vandrarhem bredvid Varnhems Klosterkyrka. 17 bäddar fördelad på 4 rum.

Story

Vandrarhemmet är en gammal skola som nu har byggts om och renoverats till ett fräscht vandrarhem med mycket atmosfär.
Vandrarhemmet har 17 bäddar fördelat på fyra rum.

Vandrarhemmet har ett kök och ett gemensamt sällskapsrum med TV, sällskapsspel samt många böcker i bokhyllan. Det finns två badrum, ett med dusch och ett med badkar. Tvättmaskin och torktumlare finns också.

Trådlöst Internet finns i hela huset.

Runt vandrarhemmet finns en stor trädgård som inbjuder till grillaftnar och solning. Parkering finns alldeles utanför huset.

Vandrarhemmet ligger 50 meter från Varnhems Klosterkyrka.

Address: Axvallavägen 10, 532 73 Varnhem
Phone: 0708 319234
City: Varnhem
Zip Code: 532 73



related searches: Klostergården vandrarhem reviews, Klostergården vandrarhem price, Klostergården vandrarhem photos, Klostergården Varnhem, Klosterkafet Varnhem
Reviews
Väldigt trevligt vandrarhem, nyrenoverat och superfrächt. Rummen är ljusa med gott om fönster och sängarna är sköna. Köket har allt man kan begära inklusive diskmaskin. Vi hade skönt väder och satt ute i trädgården på kvällarna och grillade på grillen som fanns. Som fond hade vi Varnhems klosterkyrka från 1100-talet. Snacka om historisk miljö. Hornborgarsjön ligger några km åt söder och den fantastiska Vallebygden ligger lika nära åt norr. Verkligen ett perfekt läge! Rekommenderas varmt. Aktiviteter i närheten: Besök på Hornborgarsjöns naturrum, hundratals blommande körsbärsträd mitten på maj, cykla på småvägar, konst och god mat på Löhwings Ateljé, massor med naturreservat.
Mycket trevligt boende med fina rum med stora fönster och högt i tak. Supersköna sängar. Smakfull inredning och bra utrustat kök. Och du bor granne med Klosterkyrkan, Kata gård och fin promenadväg runt den lilla sjön. Norrut ligger vackra Valledalen. Aktiviteter i närheten: 10 minuters bilväg till Naturrum på fågeludden. 25 min väg till Trandansen.
Spenderade en väldigt fin helg på Klostergårdens vandrarhem. Vacker natur och nära till leder och utflykter med historiska inslag. Vandrarhemmet var rent, fräsch och välutrustat och Ulrika har ett otroligt fint bemötande. Man känner sig verkligen speciell som hennes gäst. Jag kan varmt rekommendera vandrarhemmet.
Efter en lång vandring så kom vi fram till Varnhem och Klostergårdens vandrarhem. Varmt mottagande och väldigt fint boende och rum. Perfekt för vila och återhämtning för fortsatt vandring dagen efter! 5 av 5 stjärna blir betyget.
Jag och kompisen gick vandringsleden och kom fram sent. Vi hade inte bokat men blev genast väl omhändertagna och fick ett superfint rum bäddat och klart på några minuter. Fin byggnad, fina lokaler och kanonservice! /KristofferRum: 5/5
Var här för ett bröllop i bygden. Supertrevligt bemötande när jag behövde hjälp att boka en dag tidigare ankomst sent inpå. Ett gemensamt kök med goda kyl och frysmöjligheter och ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Enda nackdelen var att det kunde bli lång kö till badrum när många av gästerna skulle till samma evenemang.
Det verkar inte som om där är någon Aktivitet man kan inte bocka rum 2021
Mycket bra ställe
Comment on this business

to add Klostergården Vandrarhem map to your website;