facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Klubbfolk

Klubbfolk

About

KLUBBFOLK Musik från Gävle, Gävleborg, Sverige och världen blandas med bar, mat och skönt häng i Folkteaterns foajé!

Story

KLUBBFOLK såg dagens ljus hösten 2016 och är ett samarrangemang med Koloni på drift och Lamour. Det blev en kväll i musikens tecken med akter från Gävle, Göteborg, Berlin och Indien!

Nu är det dags igen, och i höst är vi glada att kunna presentera inte mindre än fyra söndagsklubbar i Folkteaterns foajé! Det blir musik från Gävle, Gävleborg, Sverige och världen blandat med bar, mat och skönt häng.

FOLKTEATERN GÄVLEBORG är en regionteater som verkat sedan 1983 i Gästrikland och Hälsingland och som har sitt säte i Gävle. Folkteatern har genom åren utmärkt sig för sitt specifika tilltal, musikalitet, annorlunda och inspirerande val av spelplatser, för hög konstnärlig nivå, undersökande arbetsprocesser och angelägna teman.

KOLONI är en ambulerande kulturarrangör med bas i Göteborg men med projekt, samarbeten och arrangemang på olika platser runt om i Norden. Med den konstnärliga ledaren Christian Pallin vid rodret har Koloni sendan 2004 presenterat nyskapande och unika artister från hela världen. Med namnet Koloni bakom ett arrangemang, garanteras du uppleva uttryck med stor integritet och gränsöverskridande framträdanden.

LAMOUR, Club Lamour och Lamour Record/Lamour Record Store, är gävlebaserade med fokus på att skapa flera kreativa konstnärliga korsningar för musiker, artister och publik.

Address: Norra Rådmansgatan 23, 80321 Gävle
Phone: 026-54 65 19
City: Gävle
Zip Code: 80321


Similar places near
Women of Influence Women of Influence 270 meter Women of Influence är ett kristet kvinnligt nätverk som ingår i Divine Favour Mission...
Black Road Riders Black Road Riders 3 km Utamrksvägen 5 MOTORCYKEL ENTUSIASTER I GÄVLE -EST 2013
Knockdown MC Gefle Knockdown MC Gefle 6 km Mc Klubb i Gefle medlem i SBM och payback!
Comment on this business

to add Klubbfolk map to your website;