facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Klubbkompis Quality Outlet

Klubbkompis Quality Outlet

About

Vår affärsidé är att erbjuda ett brett bassortiment av billiga möbler till god kvalité och med snabba leveranser.

Story

Hos oss på klubbkompis outlet hittar du ett brett utbud av billiga möbler för både kök, vardagsrum, sovrum och uteterrass. Vår affärsidé är att erbjuda ett brett bassortiment av billiga möbler till god kvalité och med snabba leveranser. För att kunna erbjuda god kundservice lagerför vi alla våra produkter för direkt leverans. Hos oss behöver du inte vänta på din möbel. Vi har hemkörning för 595kr som oftast levereras inom en till fem arbetsdagar. Vill du ha omgående leverans får du mer än gärna låna ett av våra klubbkompis släp gratis.
Vi importerar alla våra möbler direkt från fabriker i Europa och Asien. Varje år åker vi och besöker olika mässor och fabriker för att kunna presentera spännande och prisvärda nyheter till dig. Många av våra möbler säljs exklusivt hos oss då vi själva är med och designar och utformar delar av vårt sortiment. Vi arbetar hårt för att kunna erbjuda billiga möbler av god kvalité och vi har själva bl.a. designat soffbord, soffor och vår prisvärda möbelserie Axeltorp i massiv ek. Letar du efter billiga möbler online har du kommit rätt.

Ska du möblera din uteplats har vi utemöblerna för dig. Vi erbjuder ett brett sortiment av konstrotting, acacia och textilene i olika utformningar och designer. Utemöblerna är lättskötta med vattenavstötande dynor som är perfekta för det svenska sommarklimatet.

Address: 28060 Broby, Sweden
City: Broby
Zip Code: 28060



related searches:
Reviews
Blev besviken. Ville titta på 2 olika soffor fick till svar att sådana billiga soffor har vi inte ute som demo...dom låg mellan 6- 7500 kr.. Tänk er för nästa gång då är det kanske en som inte har råd med dyrare soffa. . Kommer aldrig mer köra dit. hade råd med dyrare men av princip så köpte jag ingen soffa
Otrevlig personal,Mycket dåligt kvalitet på soffor,Ojämn . när man tittar från botten kommer att se o veta att varorna inte bra , jag kontaktat de för att retunera soffan , de så att jag kan inte retunera den pga kartongen har öppnat. frågan är ? hur man kan prova såffan uttan att monteras?? soffan som finns på deras ställe, är inte samma kvalitet på den soffan jag fick hem. jag anmält de till konsumentverket .
Beställde en loftsäng den 1:e maj och efter två turer med fraktskadat gods och en tur med felleverans från fabrik så har jag idag ännu 15/6 inte fått delarna. De vill inte heller ge mig mina pengar tillbaka då de anser att jag borde sparat originalemballaget i 1 1/2 månad.
Lura mig å tro att deras säng för 8000kr skulle vara bra, 2 månader in, sättningar, ojämn madrass, plymån i mitten är helt sne. Sen när man ville reklamera den så gick det ej igenom. Dom ville att ja skulle köpa ny bäddmadrass, skulle göra sängen bättre? Nu står den på tippen. Köpte ny säng på Sova... Och mina problem i kroppen är över.
Väldigt dåligt kundbemötande, satt bara och kollade på datorn och visade inget intresse för oss, vi var lite sugna på en hörnsoffa, men nej tack!
Här har vi varit flera ggr och handlat till hemmet. Vi är supernöjda med våra köp! En lite gladare och mer hjälpsam personal hade varit trevligt, men annars är vi nöjda med utbudet!
Blivit lite dyrare nu på senare tid. Men gjorde ett rejält mattfynd trots det på utförsäljningen. Trevlig hjälpsam personal!
Den värsta platsen, de värsta varor de har och sättet att hantera kunder är mycket dåligt / jag skulle inte rekommendera att besöka. De lurade mig när jag köpte en soffa av dem.
En snabb affär. Knappast något intressant och inte särskilt låga priser.
Bra utbud samt trevlig och hjälpsam personal...
Comment on this business

to add Klubbkompis Quality Outlet map to your website;