facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Knafves Café & Diverse

Address: Hamnen , Mölle 260 42, M, SE
Phone: +46 42 34 73 16
City: Mölle
Zip Code: 260 42


Similar places near
Ellens Cafe Ellens Cafe 275 meter "VÄLKOMMEN!Vi har à la carte-meny och hemlagade kakor, eller "svenskt fika&...
Carlsson Carlsson 474 meter Mysigt ställe med riktigt goda pizzor. Trevlig innergård i skyddad miljö. Kul med udd...
Ellens Café Ransvik Ellens Café Ransvik 630 meter Trevlig plats att besöka. Låååång trappa ner, finns hiss för handikappade eller äldre...
Reviews
Utsikten är underbar, men själva restaurangen är solblekt smutsig och ganska sunkig. Åt en Toast skagen för 175kr, som bestod av en liten burk med räkröra, 2 små bitar rostad baugett, ett par salladsblad, 2 bitar rädisa och en citron bit. Man fick själv bre på röran på brödet. Smakade i princip ingenting. Skulle faktiskt inte alls kalla detta för en Toast skagen.
Riktigt härligt pittoreskt ställe. Mysigt och familjär stämning. Perfekt en lite blåsig vårdag i och med glasverandan. Maten var i hög kvalitet och menyn var i lagom storlek och hade bra blandning.
Ett riktigt mysigt ställe med jättegoda rätter, trivsam stämning, trevlig ägare, bra kock, fin utsikt och lång tradition. Billie Holiday och Cole Porter i högtalarna förstärker myset.
Mysigt café. Men illdyrt! Man betalar väl för att det är Mölle. Citronkladdkaka på 4x4 cm och 3 tunna jordgubbskivor med 2 msk vispgrädde. Nej inte värt 55 kr. Därav 3 stjärnor.
Köpte Stekt spätta med räkor o nypotatis det var gott Sambo köpte fläskstek burgare mycket nöjd Mat: 4/5
Trevlig personal och mysigt ställe med fantastiskt god mat.Mat: 5/5
Utifrån ser det inte så märkvärdigt ut.. men jag rekommenderar att gå in. Mycket god mat med det lilla extra. Vi åt Carpaccio på oxfilé ruccola pinjenötter parmesan och Chèvre med rödbetor honung o grönt allt va tophuvudrätterna va inte sämre, röding med kräftstjärtar smörstekta kantareller färskpotatis och hollandaisesås, god ryggbiff med grillade grönsaker tyvärr ingen bild
Litet men mysigt med god mat. En sallad med kyckling och bacon + en rödspätta. Bra gästtoalett, även handikapanpassad.
Maten var bra. Men det första man ser när man kommer in så ser man skitiga och mögliga kuddar. Detta drar ner betyget. Ta bort dessa eller ersätt dessa med rena kuddar. Hoppas att se detta nästa gång vi kommer.
God mat, mest fiskrätter. Trevlig personal. Bra med gratis parkering. Trevligt att gå Mölleslingan.
Comment on this business

to add Knafves Café & Diverse map to your website;