facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Knivkultur i Sverige AB

Knivkultur i Sverige AB

About

Vi slipar knivar och skärbrädor åt företag och privatpersoner i Stockholm!
Sixten ansvarar för slipningen och övrigt hantverk i verkstaden medan Wictor har hand om leveranser, försäljning och ekonomi. Säkerheten ansvarar mopsen Barney för!

Story

Vi är ett knivsliperi med kunder runt om i landet, främst i Storstockholm. I huvudsak är vi ett eget sliperi. Våra företagskunder finns bland krogar, hotell, kursgårdar och butiker. Vi åtar oss slipning av knivar, kvarnsatser och skärbrädor i trä och plast.

Vi hämtar och lämnar på plats hos kunden. Gratis skärbrädor till låns, medan de andra är på slipning. Vi slipar på lite olika sätt - vi diskuterar gärna slipvinklar och ytfinish, mm. Omtandning av slitna brödknivar utförs. Keramiska knivar slipas och repareras.

Övriga vanliga skärande köksredskap slipas. Verktyg som t.ex. stämjärn, jaktknivar, sågkedjor, klingor i hårdmetall och kolstål slipas.

Vi säljer skärbrädor i trä och plast som går att måttbeställla.

Vi säljer även nya knivar från märken som Global, Victorinox, Mac, Sataké med flera.

Vi deginar även och tillverkar specialbeställda föremål, främst till restauranger, så som uppläggningsfat, köttknivar, knivhållare osv.

Address: Bryggavägen 5, 178 31 Ekerö
Phone: 08-560 361 20
City: Ekerö
Zip Code: 178 31



related searches: Hyvla skärbräda plast, Go Sharp
Similar places near
SPEEDCATS - Gocart på Vatten SPEEDCATS - Gocart på Vatten 2 km Välkommen till SPEEDCATS® officiella Facebook sida! Bli ett fan och få de senaste nyh...
Spannfod AB Spannfod AB 7 km Trevlig personal ,stort sortiment och vårt favorit foder till vår hund
Get Home Takentreprenad AB Get Home Takentreprenad AB 7 km Vi utför takentreprenader, allt från garage till stora industrier. Get homes fokus li...
I & D design I & D design 9 km I D design är ett designkontor som ritar inredningsförslag till privat och offentlig...
Ekerö M Bygg Ekerö M Bygg 14 km I över 15 år har vi byggt och renoverat hus med stark kompetens och känsla för kvalit...
Comment on this business

to add Knivkultur i Sverige AB map to your website;