facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Knivsta Läkargrupp

Knivsta Läkargrupp

About

Välkommen till Knivsta Läkargrupp. Vi erbjuder drop-in till sköterska varje förmiddag kl 10.30-11.30. Telefonnummer till våra sjuksköterskor, 018-346870.

Address: Margaretavägen/Walloxen, 741 44 Knivsta
Phone: 018-617 68 70
City: Knivsta
Zip Code: 741 44



related searches:
Similar places near
Kryapådig.se Kryapådig.se 802 meter
fotfager fotfager 948 meter
WiMa Hälsa WiMa Hälsa 969 meter Kraniosakral terapi är en mjuk, skonsam behandlingsform som kan släppa på akuta och l...
Aktivija- Massageterapeuterna i Knivsta Aktivija- Massageterapeuterna i Knivsta 1 km Djupgående kvalitativ massage!
Svensk Vårdservice AB Svensk Vårdservice AB 2 km Vi erbjuder uthyrning av sjuksköterskor främst inom skola och äldreomsorg, men tar sj...
Unna Dig Mer i Knivsta Unna Dig Mer i Knivsta 2 km FRISKVÅRD PÅ KROPPENS VILLKOR PROVA DU MED! Kroppsbehandlingar Art Neuro - metoden s...
Smådjurskliniken i Knivsta Smådjurskliniken i Knivsta 3 km Trevlig och proffsig personal. Vi är jättenöjda.
Reviews
Andra gången jag varit där. Har fått snabb och bra hjälp båda gångerna. Upplever dom som professionella med patienten i fokus.
Riktigt bra vårdcentral, ligger tyvärr lite utanför knivsta central men inget som påverkar mitt omdöme. Väldigt bra bemötande från alla som jobbar där. Måste säga att jag dessutom älskar lokalen!
Fy *** vilket bemötande. Hoppas att ingen har ont och behöver vända sig för att be om hjälp eller rådgivning hit. Helt ointresserat bemötande och ber en att söka vård på annat håll innan man försöker hjälpa till på ett bra och trevligt sätt. USCH!! Måste tyvärr kryssa i en stjärna som känns för högt
Helt fantastisk personal. Jag känner mig så väl omhändertagen att man blir gråtfärdig. Läkare återkopplar provsvar samma dag de blivit tagna. Har även blivit uppringd veckor efter besök för uppföljning. Jag åker 8 mil för att få komma till denna läkarstation. Tänk om alla vårdcentraler kunde mäta sig med Knivsta Läkargrupp!!
Inne för att ta blodprov på 6åring. Fantastiskt bemötande av Johan och co. med bra avslut dom vet vikten av att tidigt skapa bra förtroende/relationer med ung som gammal !
Äntligen ! Underbart bemötande av både läkare o övrig personal. Tack för bästa tipset Knivstagruppen!
Fick inte den hjälp jag behövde överhuvudtaget. De remitterade bara vidare till Akademiska sjukhuset och verkade bara vara måna om att hålla budgeten. Jag som patient kom hela tiden i kläm.
Alla som jobbar på Knivsta Läkargrupp är professionella och har ett trevligt bemötande. Jag rekommenderar varmt denna mottagning.
Superbra personal. Får tider snabbt som bara den. Aldrig några problem med något. Jätteglad att jag bytte till Läkargruppen.
Bra service Alltid kontaktbara Kundfokus Har skickat dit medarbetare som fått hjälp omgående trots ej skrivna där De har varit så imponerade av servicen att de valt att skriva sig där trots att de bor i Uppsala
Comment on this business

to add Knivsta Läkargrupp map to your website;