facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Knusesund Herrgård

Knusesund Herrgård

About

Knusesund Herrgård

Story

Storgården från tidig medeltid!


På Knusesund erbjuds:

Bed & Breakfast. I våra flyglar kan vi erbjuda ca 30 sängplatser och frukost bjuds inne i herrgården. Eller varför inte i vår vackra park om vädret tillåter. Inget hotellrum är det andra likt, alla är unikt inredda och ger en mycket välkomnande känsla.

Restaurangen är öppen mot beställning. Vi ser gärna att ni är minimun 15 personer. Vi hjälper er gärna vid minnesstunder, släktkalas, middagar, personalfester eller andra tillställningar. I samråd med köksansvarig Lena Gustavsson hittar ni en meny och ett upplägg som passar just er.

Bröllop, en underbar dag för brudparet men minst lika roligt för de som får vara med att hjälpa till! Vi på Knusesund Herrgård är mycket engagerade i just bröllop och vi vet att det finns tusen frågor, funderingar, detaljer som ska stämma på er stora dag. Lena och Josefin guidar er hur ett bröllop på Knusesund kan se ut och genomföras.
Vår stora vackra park passar utmärkt för en vigsel om ni inte önskar viga er i kyrkan exempelvis. Vår största festsal, Bondesalen, kan ta upp till 120 gäster. Kaffe och tårta kan med fördel avnjutas i salongerna på övervåningen, kanske tillsammans med någon som spelar på den stora flygeln? En trappa ned från Bondesalen finner ni Hermans källare. Puben som byggdes av inte mindre än 15 000 begagnade tegelstenar. I de pamipga källarvalven kan vi lova att ölen smakar extra gott! Här kan tex bröllopsfesten avslutas. Puben går även bra att hyra i andra sammanhang.

Det finns fina möjligheter till konferens på Knusesund Herrgård. Vi har flera olika konferenssalar. Vi kan ta emot allt från små studiegrupper upp till 100 deltagare. Projektorer, gratis Wifi och annat material finns såklart på plats.


Möjligheterna på Knusesund är oändliga, välkommen in att uppleva dem!

Address: Näsvägen 23, 66142 Säffle
Phone: 053312345
City: Säffle
Zip Code: 66142


Similar places near
Silvénska villan Silvénska villan 829 meter Alltid lika trevligt att besöka Silvenska villan. Visafton med Pernilla Andersson.
DJ / PT Christer Dalin DJ / PT Christer Dalin 3 km Discjockey, Festarrangör, Uthyrning av musik och ljud. Personlig tränare, både enskil...
Sweets way Sweets way 9 km Översatt av Google godisbutik Original متجر حلويات
Reviews
Mycket trevligt att vandra där....
Översatt av Google En vacker fastighet, kärleksfullt designad och förvandlad till en riktig semesteridyll av värmen från Ulrika och Susanne. En riktigt speciell plats med mycket speciella värdinnor! Original Ein wunderschönes Anwesen, liebevoll gestaltet und durch die Herzlichkeit von Ulrika und Susanne in ein echtes Urlaubsidyll verwandelt. Ein wirklich besonderer Ort mit sehr besonderen Gastgeberinnen!
Översatt av Google Ok herrgård i svensk bygdegård. Original Ok mansion in Swedish rural town.
Comment on this business

to add Knusesund Herrgård map to your website;