facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Knut Jöns Bageri

Address: Köpmansg. 102 , Båstad 269 36, M, SE
Phone: +46 431 701 76
City: Båstad
Zip Code: 269 36


Similar places near
Gustavsson, Tommy Gustavsson, Tommy 327 meter
På Kanelen På Kanelen 4 km Fantastiskt läckra bakelser. Otroligt gott och färskt bröd. Väldigt trevligt bemötand...
Dilomm Dilomm 4 km
Reviews
Gick hit för att köpa med mig en frukostfralla. Trevlig personal men väldigt tråkig smörgås. Vill man inte ha en väldigt matig macka med mycket pålägg får man köpa en halv ? fralla med en ostskiva och en smal paprikabit på. Väldigt tråkig & mycket märkligt från ett annars fint bageri. Hoppas på bättre lycka nästa gång!
Standard bageri med klassisk Svensson utbud
Köpte en fralla till frukost. Visade sig vara en seg fralla från dagen före med en ostskiva och en liten trött gurkbit. Ofärskt och vansinnigt tråkig. Dessutom trist personal.
Tar inte kontanter, vilket jag tycker är fruktansvärt dåligt. Bakverken var rätt ok, men väldigt hög ljudnivå på vissa i personalen samt andra saker såsom klockor och telefoner som ringde. Detta gjorde att det blev en stressig upplevelse.
Bra kvalitet, stort utbud och väldigt trevlig personal.
God latte, brödet kändes lite torrt men gott. Spotlight strålkastare kanske inte var den mysigaste belysningen, kanske även lite mer "mjuk" inredning. Trevlig och serviceminded tjej bakom disken. Sa att hon var ny, men det var inget som märktes.
Ok. Hade förväntat mig lite bättre wienerbröd.
Inget café för veganer men de har fina bakverk, gott kaffe och goda frallor, särskilt chiafrallan!
Trevligt ställe att fika på men uteserveringen hade behövt lite kärlek. Ett inramande staket eller liknande hade inte skadat pga att man är så nära gatan.
Rostbiffsmacka till lunch. Valde mellan ett ganska traditionellt utbud av bredda mackor. Valet föll på en rostbiff med remoulad i en fröbulle. Lite snålt med fyllning och ganska torr bulle. Sådär
Comment on this business

to add Knut Jöns Bageri map to your website;