facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Knutby Krog Be

Address: Kyrkbacksvägen 2 , Knutby 740 12, U, SE
Phone: +46 174 401 05
City: Knutby
Zip Code: 740 12



related searches: Mat Almunge
Reviews
Trevligt bemötande viktigt och det får man här, och bra mat och smak oxå.Mat: 4/5
Väldigt gott och trevlig personal. En av få vegetariska pastarätter som inte är så typiskt smaklöst som dessa krogar kan ha. Jag rekommenderar verkligen detta ställe om man är lakto-ovo vegetarian. Min sambo som tog oxfilé med kantarellsås var riktigt nöjd. Om vi är i närheten igen så går vi gärna dit igen.
God mat och trevlig personal. Har alltid blivit bra bemött och blivit serverad god mat, både i större sällskap och i mindre.Mat: 5/5
Åkte spontant från sthlm för att äta middag någonstans på måfå. Det blev Knutby Krog. När vi kom fram blev vi väl mottagna av en mkt trevlig servitris! Det visade sig vara fullbokat, men servitrisen ordnade med bord i pizzeria delen av restaurangen. Vi åt varsin plankstek, en med fläskfilé och en med oxfile. Båda väldigt goda. Rekommenderar varmt detta ställe!
Trevligt och gemytligt god mat trevlig personal
Små pizzor med tanke på priset. Helt ok botten men snålt om pålägg och ganska smaklöst, även pizzasalladen var smaklös. Ett extra minus för att det inte finns någon vitlökssås på stället. Men i nödfall funkar det!
Tjock pizzadeg, med konstig bismak. Ont om ost och räkor i Calzonen. Förhoppningsvis är a la carten bättre?
Maten var smaklös och serverings personalen , som visade sig var adelägaren, väldigt otrevlig. Kommer aldrig besöka stället igen. Vilket hak som helst är bättre än detta som säger sig på menyn vara en restaurang med À la carte meny. Det som dyker upp på tallriken är allt annat än vad menyn säger.
Trevlig personal och pizzan smakade gott med frasiga kanter. Vi återkommer gärna.
Verkligen god mat, lite få parkeringar men det brukar funka om man vill gå en kortare bit...
Comment on this business

to add Knutby Krog Be map to your website;