facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kode Marin & Maskin AB

Kode Marin & Maskin AB

About

Välkommen till Kode Marin & Maskin.
Vi kommer på denna sida att presentera nyheter i branschen eller helt enkelt saker som kan vara spännande att se.

Story

Kode Marin & Maskin AB startades i april 2008 när vi övertog verkstadsdelen av Kode Maskin AB och driver den nu i ett fristående bolag.
Vi säljer och marknadsför flera av marknadens mest väletablerade varumärken inom den marina sektorn. Vi säljer och marknadsför även fyrhjulingar för såväl skog som för väg. Vi tillhandahåller även produkter inom skogs, lantbruk samt gräsklippare och motorsågar för fritidsanvändaren.
När vi nu har både försäljning, verkstad och vinterförvaring kan vi med fog kalla oss för en komplett fullserviceanläggning. Vi är auktoriserad verkstad för Honda, Evinrude, Mercury, Mercruiser, Kawasaki, Stihl, MTD, Wolf-Garten, YardMan, Cub Cadet, Thule, Easyline samt Fogelsta-trailers.
Väl mött!

Address: Hegil 130, 44298 Kode
Phone: 030350290
City: Kode
Zip Code: 44298



related searches:
Reviews
Professionell och serviceminded personal! Rekommenderar starkt. Tack för en smidig affär!
Man behöver ha fullständig kontroll på vad de utför för något arbete och den tid det tar . Mycket hög timarvode och en tråkig attityd till okunniga kunder. Sätter sig själva högt i förhållande till kunden. Särskilt vid telefonsamtal , Öga mot öga är de inte så kaxiga utan mer tålmodiga. Men ingen trevlig upplevelse. Jag kommer inte tillbaka till dem.
Har idag pratat med Staffan om mitt framtida båt köp. Jag trodde inte att någon kunde vara så fruktansvärt PROFFSIG med högsta tänkbara kunskap. TACK FÖR ATT NI FINNS. Vi ses på båtmässan. Bästa hej Anders i Karlskoga
Handlade i butiken denna gång. Bra hjälp och fick tag i de varor jag behövde. Butiken är dock mycket ustrukturerad och stökig. Jag har varot i kontakt med Koden maskin och marin tidigare vod tre tillfällen då jag önskat hjälp med felsökning samt på båtmotor. Ofta riktigt tråkigt bemötande samt ohjälpsamma. Bara köpa en vara = helt ok. Service och bemötande= uselt Prisläge = dåligt
Lämnade in båten med motor för att vinterkonservera och serva motorn i september. I november blev jag uppringd av en tekniker som försökte förklara att något "tachometern?" gått sönder. Detta skulle kosta mig 2000 kr att reparera. Dessutom påstod teknikern att det var något med båtens larm/startspärr som hade orsakat skadan. Efter mina protester då båten var i gott skick när jag lämnade in den gick Kode Marin med på att stå för kostnaden av ersätta det trasiga intrumentet tachometer. Överväger nu att byta verkstad till nästa år trots att jag har varit trogen kund sedan 2013. Jag litar inte riktigt på kompetensen hos deras tekniker.
Har en utombordare som inköptes ny på Mode Marin 2018. Med mindre än 50 driftstimmar på mätaren har den gått sönder två gånger detta år. Dennis på Kode Marin förnekar allt ansvar och hänvisar mig till generalagenten. Ett ord till er som överväger att göra affärer med företaget: UNDVIK.
Köpte en Mercury utombordare för 3 år sedan nu i början av maj i år startade den inte. Lastade utombordaren i bilen. Hos Kode Marin vägrade de ta in den för service, skickade hem mig med att byta bränsle själv då de inte ville ta in den på service. Otroligt dåligt bemötande och dåligt att vägra serva en utombordare de sålt till mig. Hade kunnat vänta på service, men inte de vill inte ta emot den. Idag fungerar motorn fortfarande inte. Kommer aldrig handla här mer.
Bra och snabb service samma dag när vi fick motorstopp. Stark rekommendation.
Helt suverän personal. Har köpt 2 sting båtar av dom. Alltid fått hjälp om det varit nått problem. Kommer forsätta handla där.
Fantastiskt service och mycket trevligt personal som under 7 år gjort mitt båtägande till en bra upplevelse.
Comment on this business

to add Kode Marin & Maskin AB map to your website;