facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kofadder

Kofadder

About

Bli fadder till en ekologisk ko!
Våra kor och kalvar behöver dig som värdesätter ett lantbruk med fokus på god djurvälfärd och miljövänlig odling. Vill du stödja oss i att ge våra kor och kalvar ett gott liv, då kan du bli fadder till en ko!

Story

Vi är ett gäng unga, glada bönder på Nygården utanför Hjo. Vi driver en gård med ekologiska mjölkkor för att vi älskar kor och för att vi vill producera ekologisk mjölk av högsta kvalité med hjälp av lyckliga kossor!

Våra kor och vi bönder behöver dig! De pengar vi får in genom ditt fadderskap går till att säkra bästa möjliga djurvälfärd för våra kor och ge dig möjlighet att köpa vår närproducerade mjölk i butikshyllan. Här får du möjlighet att direkt påverka!

Som guldfadder får du:
Ett fadderintyg som du kan rama in och hänga på väggen hemma.
Följa din ko och vad vi gör på gården på Facebook.
Det bästa av allt! Varje år får du komma på en fadderträff för att hälsa på din kossa! Du bjuds på en utflykt till Nygården med en sommarfika i kohagen och studiebesök i ladugården.
Du får möjlighet att stödja en mjölkproduktion som är god för djur, människa och miljö.

Du kan även välja att bli silverfadder där du kan välja en fadderko och får ett fadderbevis.

För mer info kolla på våran hemsida www.kofadder.se



"Naturreservat i Hjoåns dalgång."
Address: Nygården, 54492 Hjo
City: Hjo
Zip Code: 54492


Similar places near
Munkebo gård Munkebo gård 9 km Halv bra produkt. Otrevlig kontakt. Inte speciellt intresserad av att får fler affäre...
Kristiansson's Lantbrukstjänst Kristiansson's Lantbrukstjänst 9 km Tidigare erfarenheter av Gris, Kyckling, Nöt, Växtodling samt även specialodling ifor...
Bisonfarmen i Gate Bisonfarmen i Gate 15 km Toppen plats på landet. Gårdsbutik, olika djur, bra ställpatser väldigt bra servicehu...
Hawk Hill Hawk Hill 19 km Fantastisk och naturskön ranch som drivs av en fantastisk familj!
Reviews
Ett fantastiskt stråk att ta en kort såväl en lång promenad på. Men ska du springa här en sen sommarkväll gör du bäst att andas med stängd mun om du inte föredrar att tillföra protein i form av myggor och andra små flygfän medans du gnetar fram längs den vackra ån.
Vandrade naturstigen och vidare upp till Mullsjön. Trevlig promenad genom ett stycke återställd vildmark mitt i samhället. Får återkomma till hösten när öringen ska upp i ån: Mycket bättre än förväntat trots samma väg tur/retur.
Mycket fin och lugn promenadstig belägen vid Hjoån med trevliga nyfikna gräsänder på flera olika ställen runt ån.
Jätte bra till en lång promenad
Strålande vackert och de senaste årens upprustning med gångstigar osv gör det vara bättre.
Trevligt, centralt promenadstråk. Helt platt och barnvagn/rullstolsvänligt. En trevlig karta vid parkeringen visar förslag på hur man ska gå för att inte missa något.
Det är fuktigt och svalt och luften surrar av mygg men här är förtrollande vackert och lite djungellikt. Hjoåns dalgång. Är du på besök i Hjo och inte bara vill promenera längs Vättern eller bland de vackra husen i staden, kan jag med värme rekommendera en promenad på ca 2,5 km, enkel väg, längs Hjoån. Från Hjo centrum vid Gula paviljongen kan man följa Hjoån på slingrande stigar i lummig grönska. Jag har bott 21 år utanför Hjo - och själv aldrig varit här förrän nu En stor miss från min sida Det finaste tyckte jag var Grebbans kvarn med sitt sprudlande vattenfall inbäddat i lummig grönska. Redan 1696 fanns här en sågkvarn. Dalgången är idag ett stycke vildmark mitt inne i centrala Hjo och här kan man titta på blommor, fåglar och insekter. Här finns även några sagofigurer skulpterade i trä. Området är idag naturreservat. Vandrar du hela vägen upp till Stampens Kvarn kan du njuta av vällagad mat i trivsam miljö. Längs den första biten kan man med lätthet ta med barnvagn och även rullstol fungerar. Längre fram kommer trappor som tar dig över branta sluttningar. Bänkar finns längs stigen om man vill slå sig ner och njuta av fågelsång eller bara vara "härvarande" en stund. I Hjoån finns öring och harr. Safari arrangeras från mitten av oktober till mitten av november, den tid då öringen vandrar uppför ån. Kunniga guider visar och berättar om fiskens väg från Vättern till Mullsjön. Missa nu inte detta vackra om du har glädjen att besöka Hjo i sommar. Välkommen
På vår och höst är detta framförallt en härlig vandring. Naturen, träden och den lummiga miljön är fängslande och vacker! Ett måste att se vid vistelse i Hjo.
Fantastisk natur under alla årstider. En oas mitt i vår lilla stad!
Comment on this business

to add Kofadder map to your website;