facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Koi.Produktionsbyrå

Koi.Produktionsbyrå

About

Trycksaker och fotografering med hjärta och engagemang.

Story

Koi Produktionsbyrå. Trycksaker och fotografering med hjärta och engagemang.
Reklambyråns lillasyster som är lite närmare, lite smidigare och lite snabbare.

Och det bästa vi vet är att se våra kunder nå ut med sina budskap. Koi Produktionsbyrå är en reklambyrå i det lite mindre formatet. Lite närmare, lite smidigare och snabbare, och förhoppningsvis lite bättre. Vi arbetar med form, bild och text och tar uppdrag inom print, webb och film. Och allt däremellan.
Besök oss på www.koiproduktion.se eller ring oss på 054-203 46 46.



"Vi älskar reklam och marknadsföring.Och det bästa vi vet är att se våra kunder nå ut med sina budskap. Koi Produktionsbyrå är en reklambyrå i det lite mindre formatet. Lite närmare, lite smidigare och snabbare, och förhoppningsvis lite bättre. Vi arbetar med form, bild och text och tar uppdrag inom print, webb och film och allt däremellan.Allt du kan tänka dig i tryckt form, som till exempel produktblad, visitkort, dekaler, annonser, tidningar, DR, flygblad, bilstripning, foldrar, roll-ups och profilmaterial. Hjälper även till med logotyper, grafiska manualer, mallar för till exempel offerter och fakturor.Vi hjälper gärna till även med produkt- och tjänsteutveckling, korrekturläsning och PR."
Address: Clevevägen 2, 663 30 Skoghall, Sweden
Phone: 054-203 46 46
City: Skoghall
Zip Code: 663 30


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 15:30

Reviews
Vad ska man säga, det är en produktionsbyrå, de gör sitt jobb och gör det bra, producerar bland annat en trevlig lokaltidning. Kolla Portfolio på deras websida för att se exempel på annonser, trycksaker, presentkort och annat de har gjort.
Comment on this business

to add Koi.Produktionsbyrå map to your website;