facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kökeriet

Address: fiskgränd 6 , Nynäshamn 149 30, AB, SE
City: Nynäshamn
Zip Code: 149 30



related searches: Kökeriet nynäshamn age, Restaurang Kroken
Similar places near
Tottnäs Rökeri Tottnäs Rökeri 7 km Great service, decent coffee and were kind enough to put up with my efforts to speak ...
Reviews
God mat och bra service. Räkna med rökiga smaker. Rekommenderar!Mat: 4/5
Vi beställde in Rökeriets småplock och Rökeriets delikateser. Dom innehöll räkor lax sill skagenröra pate mm och småplock innehöll mest rökt fisk samt räkor. Det var kanon gott. Bra service och trevlig personal. Intill restaurangen har dom en butik där man kan köpa alla goda fiskar och skaldjur samt ostar. Restaurang Rökeriet ligger mycket mysigt vid hamnen. Det var ett mycket bra kö lapps system för beställning av mat.
Goda fiskrätter nere vid hamnen. Jätte trevlig att sitta vid intilliggande småbåtshamnen.
Bästa fiskrestaurangen. Så trevlig personal och mysigt. Älskar deras varmrökta lax.Mat: 5/5
Godaste vegansk skagenröra. Passar perfekt om du är allergisk mot mjölk.
Galet goda och lyxiga räckmackor. Fenomenalt läge precis intill gästhamnen.
Otroligt god mat som alltid under alla årMat: 5/5
Väldigt bra system där man inte behöver stå och vänta särskilt länge fastän det är kö. Maten var väldigt god, om man ska säga något negativt så var portionen inte så stor när det gäller 50/50 räkorna kanske kan läggas till ett till bröd eller liknande. Men annars prisvärt och jag rekommenderar!
Underbart goda räkmackor här. Smått och gott tallriken är varmt och rekommendera. Är du i Nynäshamn så måste man gå hit!
Otroligt gott, synd med så få platser ute! när solen är framme vill man gärna sitta under en parasoll som är för få. Dyrare men såklart inte konstigt med tanke på att allt har blivit dyrt. Man vill gärna lyxa till det ibland även vi vanliga medelinkomsttagare. Super trevlig personal
Comment on this business

to add Kökeriet map to your website;