facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Köket

Köket

About

Pizza Pasta Kebab ( Gyros Nöt Kyckling ) Husmanskost Falafel Hamburgare Fläskfilé lasagne Grillbiff Sallad Glutenfripizza Tacosallad

Address: Bilsbro, 64991 Sparreholm
Phone: 015730060
City: Sparreholm
Zip Code: 64991



related searches: Köket sparreholm menu, Köket sparreholm menu prices
Similar places near
Sparreholms Pizzeria-köket Sparreholms Pizzeria-köket 3 km Vet inte så mycket om denna plats. Det var förr, för ett tiotal år sedan jag var dit....
Reviews
Vet inte så mycket om denna plats. Det var förr, för ett tiotal år sedan jag var dit. Har bara beställt pizza och hämtat. Så mer än så vet jag inte. Mvh Sanne.
Ett riktigt smultronställe Uppdering återbesök ett år senare kvaliteten på pizzorna sitter i ett bergfast grepp. Hade det inte varit för alla getingar vid uteserveringen så hade det blivit 5 stjärnor.
Med stor skepsis och tvekan var hungern tillräckligt påtaglig för att våga sig på ett besök och kliva in genom portarna på Köket vars fasad vittnar om en pizzeria som sett sina bästa dagar för länge sedan. Men som min slöjdlärare alltid sa så ska man aldrig dömma en bok efter dess omslag och väl där inne möts man av fräsch inredning med pizzeriamått räknat och trevlig personal! Pizzan var över förväntan, Trevlig och snäll och stack inte ut speciellt mycket smakmässigt, varken bra eller dåligt. Kanske inte värd en lång omväg men rekommenderas om du har vägarna förbi. Plus för färska champinjoner och väldigt goda såser, speciellt vitlökssåsen som MÅSTE provas!
Vitlökssås såsom av gudar skapt till en pizza vid namn Rocky..kycklingsalladen även den stack ut med sin mustiga smak..trevlig personal i lantlig miljö som står sig lätt mot storstädernas gråa atmosfär...blir absolut fler besök.
Maten var helt okej, inget speciellt. Personalen hade inte så trevligt kundbemötande. Handlade mat för över 500kr och fick ändå betala mer för att vi ville ha extra sås. Kommer prova annan pizzeria i framtiden.
Stället ser inte mycket ut för världen, men Pizzorna och Kebabtallrik va Bra. Bra service och trevlig personal. Perfekt MC stop då miljön med gamla skrotbilar och verkstadslokaler är ganska passande :-
Pizzan var knappt ätbar pågrund av bränd botten, pålägget var inte heller vidare gott. Det var flugor och flugfångare överallt, flugfångarna såg inte ut att vara bytta på väldigt länge, det hade varit bra o fräscht om de bytte varje dag. Det var ganska trevlig personal och fin inredning
Efter ny ägare/brukare går det inte att äta där längre. Torra, sega och smaklösa Pizzor. Allt pålägg sönderhackat till små bitar så att det inte går att se vad det är, och knappt någon ost. Färdigätet där. Annat kanske är bra, men jag tänker inte prova.
Jättegoda pizzor och bra meny fint och rent inomhus men tråkigt utanför. Väl värt ett besök.
Tråkig miljö utanför som nog skrämmer bort en del. Goda pizzor och bra urval.
Comment on this business

to add Köket map to your website;