facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kökscentrum Halmstad

Kökscentrum Halmstad

About

Med över 40 års erfarenhet av nöjda kunder garanterar vi dig högre kvalitet, lägre priser!

Story

Du kan inte missa oss! Bästa läget utmed södra infarten till Halmstad. Gratis parkering direkt utanför – Välkomna till oss önskar Per, Anders, Sven, Malin, Sebastian, Palle, m.f.l. Vi hjälper er gärna med vår kunskap om kök och vitvaror. Kontakta oss på tel 035-125800, eller besök oss direkt i vår butik.



"Elon erbjuder ett brett sortiment av vitvaror som kyl och frys, diskmaskin eller tvättmaskin och torktumlare. Mest kända kanske vi är för våra vitvaror men hos oss hittar du även annat som till exempel dammsugare, kökstillbehör och rakapparater. Hos Elon värdesätter vi dig som kund och det är viktigt för oss med en hög servicenivå. Om du behöver vägledning med ditt köp – fråga oss om råd! Med vår mångåriga erfarenhet av vitvarubranschen hjälper vi gärna dig att hitta rätt bland vårt stora utbud av produkter. Vi kan tack vare vårt centrallager garantera leverans inom tre dagar på en stor del av vårt sortiment om vi inte har det hemma i butik. Är det så att du behöver hjälp med hemleverans och installation av tunga varor – så ordnar vi det!"
Address: Verkstadsgatan 6, 302 60 Halmstad
Phone: 035125800
City: Halmstad
Zip Code: 302 60



related searches:
Similar places near
H&M HOME H&M HOME 888 meter Bra men en väldigt rörig butik. Trevlig personal
Cervera Cervera 924 meter Fin butik & trevlig personal, dyrt som attan men det får man ju räkna med i en Ce...
Gourmand Catering Halmstad Gourmand Catering Halmstad 3 km Underbara människor som alltid hjälper till när man inte vet vad som ska stå på borde...
38:an Kök&Bar 38:an Kök&Bar 3 km Skithärlig pub, cool inredning, grym musik och bra personal
ELON Sjöholms Halmstad ELON Sjöholms Halmstad 6 km Trevlig personal..bra bemötande..
Reviews
Dåligt bemötande de står och flinar i kassan när man ställer frågor om produkterna.
Helt avsaknad av kundpolycy. Hade köpt kyl/frys- samt diskmaskin. Skulle finnas 2 stycken diskmaskiner kvar på lagret- Bestämde leverans en förmiddag ca 2 veckor efter. När jag inte hört något klockan 11, så ringde jag och undrade vad leveransen var och personen som svarade skulle undersöka saken och återkomma, vilket han inte hade gjort 2 timmar efter. Jag ringde åter och personen som svarade skulle be försäljaren som sålt till mig ringa upp, vilket han gjorde. Kyl/frys hade kommit, men inte diskmaskinen.Jag undrade om de kunde leverera kyl/frys samma dag. Han skulle undersöka saken, men fick återkoppling först dagen efter.Kyl/frys är levererade, men diskmaskinen bestämde vi att jag skulle ringa veckan efter för att få besked om leverans.Då jag ringde så skulle försäljaren undersöka när leveransen kan bli av och skulle återkoppla om 1 timma. Ingen återkoppling. Jag ringde dagen efter och skulle åter bli uppringd, men blev inte uppringd. Ringer igen efter ett par timmar och blir åter igen lovad att bli uppringd, vilket jag inte blev. Som kund känner jag mig respektlöst bemött och har fullständigt tappat förtroendet för ELON på verkstaddsgatan i Halmstad.
Sålde en felaktig slang till en torktumlare och vägrade ta tillbaka den trots att vi återkom dagen efter. Slangen var helt oöppnad och kvitto var sparat. Allt var i säljbart skick ändå vägrade säljaren ta tillbaka det! Säljarens ursäkt var "det går inte i datorn för då måste man ändra"
Fick jättebra service och dom fixade dammsugarpåsar till en dammsugare från 80-talet som fortfarande funkar jättebra
Riktigt dålig kvalité på deras köksluckor, 3 år samt 3 eller kanske till och med 4 reklamationer senare efter köpet har de fortfarande inte kunnat framställa felfria luckor till oss, blir sämre för varje gång. Dålig återkoppling samt långsamma på att lösa problemet. 3 år?!!!! Helt skandalöst! Finner inga ord..... Ångrar bittert vårt köp.
Mitt livs sämsta bemötande. Helt chockad faktiskt. Köpte en Diskmaskin Asko 10 900kr som butiksbiträdet tipsade om och betalar 990kr för en installation som skulle ske nästkommande förmiddag. Installatören skulle ringa innan. Kl 12.10 ringer det på dörren In kommer en arg installatör, troligtvis superhungrig. Rycker ut min gamla diskmaskin. Säger att slangarna på den nya diskmaskinen är för korta. Lämnar min gamla diskmaskin urkopplad och den nya MITT på golvet där mina barn springer och lätt kan repa. Det rinner vatten på hela golvet från slangarna som rycks ut. Ringer till butiken under hela dagen och frågar om jag kan få hjälp. Kl 17 ringer jag upp igen eftersom de inte ringer tillbaka. Butiken säger att jag får vända mig till en VVS, eftersom de inte får koppla en 30 cm längre avloppsslang i sin egen maskin. Jag känner ingen VVS. Jag betalar för installation. Ni kunde frågat i butiken hur det såg ut så kunde jag tagit en bild. Ni kunde ringt innan ni kom. Jag vänder mig till en specialist eftersom jag behöver hjälp med köp och installation. Jag är ingen jobbig kund. Men att bli bemött på ett otrevligt sätt av montör och bara kasta in grejerna och lämnar min gamla maskin mitt på golvet urkopplad är riktigt dåligt. Nu står jag med två diskmaskiner och får diska för hand. Detta skulle aldrig kunna hända i USA. Man kan väl återkomma till kunden? Komma tillbaka med en längre slang och debitera mig för det. Det accepterar jag. Men att säga det hinner inte jag det skulle ta mig en timma extra. Jag har ju betalt 1000kr för installationen!!! Ska det bara ta 5 minuter? Va är det för debitering. Kommer ALDRIG anlita ELON i Halmstad, särskilt inte montör.
Trevlig affär med stort utbud. Proffsig och hjälpsam personal. Och de bjuder på jättegott kaffe!
Köpte en mycket bra Bordsfläkt, vilken verkligen behövdes då temperaturen låg på en väldig hög nivå under några veckor. Bra pris 229 kronor 30cm fläkthjul. Trevlig personal.
Otroligt trevlig och kunnig personal
Personalen kunde inte tillgodose mina behov och besvara mina frågor. Bara en person som jobbade. Fick vänta länge på service.
Comment on this business

to add Kökscentrum Halmstad map to your website;