facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kolarbogårdens Kennel

Kolarbogårdens Kennel

About

Uppfödningen är i liten skala och valparna växer upp i hemmiljö och blir vana vid barn, andra vuxna hundar och ljud som förekommer i ett hem. Målet med mi

Story

Jag heter Camilla Wiberg och föder upp labrador retriever.
Jag bor bor på en lantgård i Ransta (mellan Sala och Västerås) med min man Johan och våra två barn, Nellie och Carl. Vi har tre stycken labradorer: Ronja, Lady och Coretta, samt hästarna Bobby och Meadow.

Uppfödningen är i liten skala och valparna växer upp i hemmiljö och blir vana vid barn, andra vuxna hundar och ljud som förekommer i ett hem. Målet med min uppfödning är att föda upp friska, sunda och rastypiska labradorer.
Mitt hundintresse startade med att vi köpte vår första hund år 2000, hon hette Fanny och var en blandning på västgötaspets och labrador. Två år senare åkte vi till Rättvik och köpte vår första labrador, Ronja. För 6 år sedan dog Fanny av lymfom, och jag kände då att jag ville att Ronja skulle få en kompis igen. Då kom jag i kontakt med Anita i Umeå som har uppfödning. Sagt och gjort hade Lady flyttat hem till oss!
Under dessa år har mitt hundintresse blivit starkare och starkare, så för ett år sedan flyttade Coretta hem till oss. Min dröm har länge varit att börja med uppfödning, och nu känns tiden rätt!

Address: Kolarbo 106, 73398 Ransta
Phone: 073-0915767
City: Ransta
Zip Code: 73398


Comment on this business

to add Kolarbogårdens Kennel map to your website;