facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kolbeh

Address: Råsundavägen 158 , Solna 169 36, AB, SE
City: Solna
Zip Code: 169 36



related searches: Kolbeh menu, Kolbeh meaning, Ebi kolbeh man, Ebi shab ke mishe be eshghe to, رستوران کلبه مشهد, Persian restaurant near me, Restaurants Worthing
Reviews
Jag går minst en gång i veckan till Restaurang Kolbeh. De har väldigt fräsch och god persisk mat, t ex grillspett och persisk husmanskost. Deras persiska pizzor är magiskt goda, speciellt Maksosh Kolbeh som är min favorit... Alltid trevlig och snabb service, en familjär stämning. Jag rekommenderar varmt denna persiska pärla! /Morgan.
Äntligen har jag besökt Kolbeh Fantastiskt mysig ställe med en speciell charm och underbar atmosfär. Maten var lika god som den alltid har smakat när vi har beställt hem. Super fin presentation, otroligt god och för den hungrige väldigt mycket mat Vi testade även den goda saffrans ölen Servicen blev pricken över iet! Har ni inte varit här så måste ni besöka Kolbeh.
Jag beställde en Khobideh med ris, vilket var lite oväntat då jag vanligtvis får två spett. Att beställa två spett skulle ha kostat mig 20-30 kronor mer, och dryck ingick inte ens i lunchen. Maten smakade bra, men priset var något högt för den lilla mängden kött på spetten. Salladsbaren var inte heller särskilt imponerande. Restaurangens läge var okej, men när man räknar in parkeringsavgiften 1 timme och kostnaden för två spett och dryck, landar priset på cirka 200 kronor, vilket är något högt för vad man får. Sammanfattningsvis finns det andra alternativ som erbjuder bättre värde för pengarna.
Avhämtning. Gammalt kött, rutten sallad. Inte värd pengarna.Mat: 1/5
Jag har varit många gånger o ätit lunchsuper bra o gott Parkering: Lätt o bra
Maten 5 av 5, bemötande och service 5 av 5. Kan rekommendera varmt denna Persiska pärlan i Näckrosen som levererar alla gånger jag har varit där.Mat: 5/5
Tyvärr när ägaren inte är på plats blir maten oätligt. Trots att vi sa 2-3 ggr om att ha ej välgrillad så kom dem med välgrikkad kött. Blev nästan tvungen att tjafsa med servitören och reda ut det hela. Vi har varit där när ägaren varit på plats och fått jätte bra mat och service men tyvärr så blev helt annorlunda vid 2 sista besöken.
Varit här 5 ggr. Aldrig blivit besviken. Inte provat pizzan men allt annat på menyn är super!
Jag tycker att maten i resturang det är långt från att vara en bra persiskt mat. Jag har Inget mer att säga !!! Aldrig mer kommer jag att besöka igen den här restaurangen.
Det var jättedålig kashke bademjan, kondor och persisk pizzor Smakade ingenting
Comment on this business

to add Kolbeh map to your website;