facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kolbodabaden Turist & Konferens

Kolbodabaden Turist & Konferens

About

Kolbodabaden Turist- och konferensanläggning

Story

Kolbodabaden är en trivsam och barnvänlig anläggning för både stora och små alldeles intill Kalmarsund 25 km söder om Kalmar. Här finns en fin camping, bekväma semesterlägenheter av olika storlek, tempererade pooler, restaurang med fullständiga rättigheter, minilivs, kanoter, bangolf, fotbollsgolf, teambuildingbana, hoppkudde och annat skoj.

Vi ordnar även konferenser och olika typer av läger (t ex fotboll, simning konfirmation, skolor och för andra typer av föreningar)

Under högsäsongen på sommaren har vi ett digert aktivitetsprogram med t ex allsång, tipspromenader, teater & film.

Vår restaurang erbjuder mat lagad från grunden med så få tillsatser som möjligt och använder oss gärna av ekologiska och närproducerade livsmedel. Restaurangen är öppen under högsäsong, övrig tid vid läger och större bokningar som t ex släktmiddagar och konferenser.

Address: Kolbodagatan 91, 38896 Ljungbyholm
City: Ljungbyholm
Zip Code: 38896


Reviews
Här är inte bra!!!
En skylt med texten. Vi har stängt. Gott om gäster på campingen. Inget telenr eller hänvisning. Lördag 22/8 kl 16.45. De vill tydligen inte ha nattgäster. Åk inte hit.
Finfin camping under renovering, kan bli toppen när den är klar.
Camping främst för husvagnar. Ingen tömning av gråvatten eller påfyllning av vatten för husbil. Finns pool för dig som har barn. Upprustning pågår av campingen, men inte klart ännu.
Mycket trevlig naturnära camping under upprustning vilken kommer att få 5 stjärnor när det är klart.
Lagom stort, kan bli rigtigt bra när det är färdigrenoverat.
Hade önskat att toaletterna var mer städade och att det skulle funnits handsprit på toaletten. Hitta ingenstans och tömma gråvattnet. Inte det frächaste precis.
Comment on this business

to add Kolbodabaden Turist & Konferens map to your website;