facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kolmårdens Djurpark

Address: Kolmården, 618 92 Kolmården, Östergötlands Län, Sweden
Phone: +46107087577
City: Kolmården
Zip Code: 618 92


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 10:00 - 18:00


related searches: Kolmården öppettider 2022, Kolmården pris, Kolmården djur, Borås Djurpark, Kolmården paket, Vart ligger Kolmården, Kolmården Dolphin show, Kolmården parkering
Reviews
Väldigt trevlig upplevelse där linbanan över de vilda djuren, Wildfire och de förhållandevis korta köerna hör till höjdpunkterna. Maten utmärker sig däremot som ofattbart usel och direkt oärlig. Bilderna visar helt andra rätter än vad som serveras på Nahm-Nahm och på Stingray får vi en styggelse till kycklingkebab som vi inte ens vågar äta upp. Vidrigt! Men för att återgå till det positiva så är upplevelsen trevlig och djuren ser ut att vara välmående. Det är imponerande att se lejon, giraffer, björnar så nära och det gör Kolmården bra. Barnen älskade dessutom Bamses Värld. Kolmården är väl värt ett besök, men ta med egen mat.
Sveriges och mycket möjligt världens bästa djurpark. Känslan av kvalitet är ständigt närvarande och musiken och entrén ger en lika mäktig upplevelse som när man såg Jurassic Park första gången på Bio. Barnen älskade det och ett hett tipps är att ladda ner appen och spana in alla visningar av djur. Bäst var Sälarna, Delfinerna och Fåglarna Det är så skönt att alla visningar och karuseller ingår i priset, som förälder kan man då njuta utan att känna oro för att semesterbudgeten spräcks. Underbart helt enkelt!
Sveriges bästa djurpark med ett ofattbart utbud av djur. Där till kommer åkattraktioner restauranger och Bamese värld med tema attraktioner, teater och tema restaurang. Åkattraktionen: Wildfire den snabbaste träberg- och dalbanan i Europa och dessutom den näst högsta träberg- och dalbanan i världen Djurparken gör flertalet grejer för utrotningshotade djur bladannat utplantering bland mycket annat. Bamses värld kan vara barnens höjdpunkt under en lång resa. Teaterns byts ut med jämna mellanrum så det inte blir gammalt. Stor betal parkering med bra parkering för husbilar och husvagnar. Parkeringen ingår om man köper årskort. Finns både hotell och camping i närheten. Strax utanför campingen finna det så man kan åka buss mot betalning.
Finns så mycket att se och göra. Så många häftiga djur och en underbar Bamse värld för de små. Delfinshowen var magisk. Safaribanan var en upplevelse! Hoppas du inte är allt för höjdrädd bara för den är verkligen värd att åka. Väldigt mysigt också med en klapphage Det enda jobbiga är att det är långt att gå emellan ställena och man har ont i benen efter en heldag där. Men har man möjlighet är det bättre att vara där fler dagar för att hinna uppleva allt.
VILKET FANTASTISKT STÄLLE Kändes som man klev in i Jurassic Park!!!! Djuren var så fina! Vi fick se alla djuren komma fram och vissa var väldigt nära. Vi beställde en exklusiv guidning som var absolut värt pengarna!!! Att få mata en giraff var det häftigaste jag gjort när det kommer till djur. Berg och dalbanan var den sjukaste jag åkt. Så otroligt rolig och läskigt samtidigt! Detta stället förtjänar pengarna som man lagt, ångrar inte en enda sak!
Underbar park, fin guidning av engagerade djurvårdare, stora ytor för djuren att röra sig på, otroligt stor och fin lekplats för barnen att leka av sig på. Bamses värld var det som gick bäst hem för minstingen, 1 år till så uppskattas djurparken lika mycket.Tidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasOsäker
Stor och fräsch park med mycket att se och göra. Detta är ett av de bästa djurparkerna jag besökt, mycket uppskattat av barnen på 4 och 6 år. Åkattraktioner till stora och små, djuruppvisningar, olika matutbud och härlig park att bara strosa omkring i. Är du trött i benen men ändå vill uppleva något, åk safaribanan! Det jag upplevde som nackdel var att det fanns många program som skedde samtidigt istället för att ha det lite mer brett, och öppettiden. Under högsäsong borde man utöka öppettiderna så man hinner med lite mer. Hade vi inte bott så långt ifrån hade vi återkommit vid många fler tillfällen
Kolmården är stort och innebär ofta långa promenader. Planera några få besökspunkter under dagen. Delfinariet, sälarna, Wildfire för de större barnen, och Safari är värda ett besök i bortre änden. Bamses värld, kulmården, och klapphagen vid Barnens lantgård närmare huvudentrén, för de mindre. Att klappa getter i klapphagen är dock ett enkelt, mysigt och rogivande nöje för alla åldrar.
Jättevackert, underbart upplevelse! Jättetrevligt personal där! Stora inhägnade för djuren <3 ! Stort lekplats för barn! Fina och rena karuseller, jätte säkert för barn! Många fika platser, bra restauranger, fina show med delfinerna och sälen! Det är bara tummen upp!Tidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasJa
Trevlig djurpark med många olika djur för alla intressen. Tittade på en uppvisning med rovfåglar som var väldigt bra och delfinföreställningen Hope. Det gläder mig att de fokuserar allt mer på hotade djurarter. Passa på att titta på Hope innan de stänger delfinariet i framtiden. Det var en bra visning med ett viktigt budskap. Vi kom en söndag i augusti och stannade även på måndagen. Det var mycket folk och väldigt varmt i parken. Minstingen kunde svalka sig i en liten park i Bamses värld som hade fontäner. Ta med badkläder om det ska bli varmt när ni är där så kan ni använda den. Det var långa köer som ändå gick ganska snabbt till de flesta karusellerna. Godistågets kö tog ganska lång tid. Safarikön känns som att den går snabbt för att kön rör på sig nästan hela tiden. Men det kan ändå vara bra att känna till att den tar lång tid ändå om det är lång kö. Det fanns bra barnvagnsparkeringar lite överallt i parken. Det var aldrig långt till närmsta toalett eller mat/dryck. Vi åt lunch vid ett ställe nära delfinariet ena dagen som serverade gyros och kycklingkebab. Maten var ingen höjdare men klart ätbart. På kvällen åt vi buffé på Hyllan ingick i ett paket på Vildmarkshotellet som hade god mat för både barn och vuxna. Rekommenderar varmt att bo på Vildmarkshotellet för att slippa kö till entrén och för att hotellet är fantastiskt.
Comment on this business

Directions to Kolmårdens Djurpark with public transportation


Kolmårdens Djurpark 100 meters
420

to add Kolmårdens Djurpark map to your website;