facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kolonialvaror

Kolonialvaror

About

Hos oss hittar du livsmedel och märken av hög kvalitet från hela världen, allt i storpack till bästa pris. Precis som ett skafferi ska vara!

Story

Välkommen till Hela Sveriges stora skafferi online

Hos oss hittar du livsmedel och märken av hög kvalitet från hela världen, allt i storpack till bästa pris. Precis som ett skafferi fullt med goda kolonialvaror med lång hållbarhet skall vara. Alla är välkomna att handla och vi levererar till HELA Sverige.

Vi direktimporterar och säljer skafferivaror från de bästa tillverkarna av högkvalitativa livsmedel och de varor som blir allt svårare att få tag på.
Utöver detta tar vi även in en hel del produkter som vi hittat som vi tror kan tillföra de svenska köken lite matglädje...

Vi som är intresserade av att storhandla riktig mat till bästa pris och saknar varor som en gång fanns i hyllorna blir allt fler. Det är för alla oss Kolonialvaror finns. Vi vill göra det enklare att få tag på större volymer utan att tumma på kvalitét, för såväl storhandlare som storhushåll.

Om du har en bra produkt eller idé att tipsa oss om gör gärna det. Lägg ett mail till oss på [email protected] så ser vi vad det kan leda till.

Address: Industrigatan 2, 61933 Trosa (commune)
Phone: 0707 758 750
City: Trosa
Zip Code: 61933



related searches: Kolonial varor, Kolonialvaror betyder, Matsmart, Kolonial ICA betyder, Willys, Megafynd se, Delitea
Similar places near
Pizzeria Pandora Pizzeria Pandora 969 meter Otroligt god Pasta, bra mängd också.
Jägaren & Kocken Jägaren & Kocken 3 km Modern färdigmat på viltkött och äkta råvaror. Jägaren & Kocken - Gott med gott samve...
Trosa Honung Trosa Honung 3 km Honung, vax, pollen – allt för ditt välmående från Stensunds bigård.' www.trosahonung...
K&M Restaurang K&M Restaurang 3 km Goda burgare. Trevlig personal som bryr sig.. Vacker golfbana.
Reviews
Översatt av Google Mycket bra utbud av varor med bra priser vid storköp. Enda nackdelen är att hantering + fraktkostnad kan vara tillräckligt hög för att ta bort fördelen med bulkprissänkningar. Original Very good selection of goods with good prices when buying in bulk. Only downside is that handling + shipment cost can be high enough to take away the advantage of bulk price reductions.
Översatt av Google Kommunikationen var något långsam, men kvaliteten på produkten är utmärkt. Allt som allt väldigt nöjd med mitt köp Original The communication was somewhat slow, however the quality of the product is excellent. All in all very happy with my purchase
Comment on this business

to add Kolonialvaror map to your website;