facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kolsva kommundel

Kolsva kommundel

About

Kolsva - med rik historia och ljus framtid!

Vi är den lokala kommunala förvaltningen i din del av Köpings kommun!

Story

I Kolsva kommundel - en del av Köpings kommun - bor omkring 4200 av kommunens invånare och här verkar ungefär 100 företag! Vi är den lokala kommunala förvaltningen med ansvar för förskola, grundskola, fritidshem, ungdomsgård, bibliotek, fritidsanläggningar och äldreomsorg.

Vår politiska nämnd, Kommundelsnämnden, är ett gott exempel på väl fungerande närdemokrati.

I Kolsva finns två gruppboenden för äldre; Ekliden och Strömmen, samt servicehuset Hammaren. Eken är ett boende för korttidsvistelse och bas för hemtjänsten.

Malmaskolan med ca 500 elever har verksamhet från förskoleklass till till årskurs 9. I verksamheten ingår även fritidshem, förskoleklasser och ungdomsgård, samt skola för årskurserna 1-5 i Odensvi med fritidshem och förskola. Kommundelen har sju förskolor, ett bibliotek, idrottshallar, flera idrottsanläggningar utomhus, ett badhus med familjeinriktning och två utebad; Kommunalbadet i Hedströmmen och Tuna udde i Skedvisjön.

Övriga kommunala frågor sköts av kommunens centrala förvaltningar. Vi hjälper dig gärna rätt - hör av dig till oss om du är osäker på vem i kommunen du ska vända dig till.

Större delen av förvaltningens verksamheter certifierades enligt ISO 9001 i januari 2000, Kommundelen var då den första kommunala förvaltningen i Sverige att få detta godkännande. Grundskolan certifierades 2002. Kvalitetsledningssystemet är nu godkänt enligt standarden ISO 9001:2000 och enligt miljöstandarden ISO 14001.

Antal anställda: ca 230, kommunens tredje största förvaltning.

Årsbudget (netto): 95,2 miljoner kronor


Mission

Kolsva kommundel verkar för att vara en liten, attraktiv organistation med föredömliga verksamheter!

Address: Bergslagsvägen 100, 731 10 Kolsva
Phone: 0221-256 50
es.gnipok@avslok
City: Kolsva
Zip Code: 731 10



related searches: Kolsva kommundel kolsva wikipedia, Guttsta Källa, Västmanland
Comment on this business

to add Kolsva kommundel map to your website;