facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kommunhuset Haninge

Address: Handen
City: Handen


Similar places near
Reviews
Min son ska börja högstadiet i fotbollsprogrammet på Deltaskolan som bekant ligger granne med kommunalhuset i Haninge. Har personligen bara varit på några möten där. Ett tydligt intryck jag ändå fått är ett fint å logistiskt välfungerande kommunalhus. Däremot har kommunalhuset s lunchbuffe' lovordats av väldigt många i min närhet. Känner mig väldigt trygg med att grabben kommer att få en bra och en näringsrik skollunch under hans högstadietid på Delta skolan. Stort tack till både Haninge kommun och skolan som i sitt samarbete lyckats få detta att fungera.
Det var bra utom att Personal ledaren hade inte talat om att kommunhuset stängde kl 16.00
kommunhus.stor entré, reception finns,samt. lunchrestaurang.
Många olika företag där Ganska fint med all grönska inomhus Bra lunchrestaurang
Jag sitter och avnjuter en trevlig frukost i goda vänners lag när friden bryts av att en av dem hittar "haningepyzzel" I bokhyllan. Vad som först verkar vara ett lättsamt litet spel för att bilda sig om haninges geografi visar sig snart vara ett hårslitande gissel. Spelet stämmer inte alls med haninges egentliga geografiska dispossion och när våra skalpar snart står helt kala på hår ringer vi uppgivet hjälpnummret som Haninge så snällt har lämnat oss; "ingen abonnent" FY F*N! Hela söndagen förstörd.
Robin i recensionen får tummen upp. Toppenkille. Btw den falska beskrivningen av människan idag beskriver den kommer att hinna ifatt människan. Detta är riktat mot ett samhälle som sätter nedsättande diagnoser mot människor samtidigt som man själv förstör i livet. Riktat mot människor i allmänhet te.x cafe 25, we Mind, skutenvården, behandlingshem och övrigt.
Bra ställe för information om kommun frågor med öppen miljö samt träffpunkt..
Bästa lunch haket i haninge
Hade världens trevligaste vigselförrättare!
Comment on this business

to add Kommunhuset Haninge map to your website;