facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Komstad Skor o. Tofflor

Komstad Skor o. Tofflor

About

Välkommen till skoaffären på Österlen.
Skoaffären på 500kvm för hela familjen.
Öppettider
Mån-fre 10.00-18.00
Lör 10.00-15.00
Sön 11.00-16.00

Address: Komstad 1923, 27296 Gärsnäs
Phone: 041450272
City: Gärsnäs
Zip Code: 27296


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 15:00
Sunday: 11:00 - 16:00


related searches: Skoaffär Simrishamn
Similar places near
Gärsnäs Gärsnäs 3 km
Reviews
Kan tyckas märkligt att en skoaffär kan ligga mitt ute i spenaten och ändå vara så populär. Svaret är enkelt : De har en väldans massa kvalitetskor till vettiga priser. Mitt första besök resulterade i ett par härliga sommarskor.
Bra butik med ordning och reda. Trevlig och serviceminded personal som hjälper kunden väl. Rekomenderas verkligen för ett besök.
Här e ett mkt stort utbud på skor ,stövlar, väskor,sulor ja här e något för alla bra service och mkt trevlig personal. Handikappanpassad ingång man behöver förstås någon som öppnar dörren för en om man inte kan det själv.Det enda e väl att den handikappade barren e lite för brant känns lite obehagligt att gå upp för den. Hade kunnat va lite längre ,med tanken på när den blir blöt blir de halt där inte så bra.Stor och rymlig affär så alla kan hålla avstånd till varandra.Synd bara att inte flera använder munskydd då de besöker de olika butikerna,för visst vill vi väl alla kunna fira en Jul med våra nära och kära el.Så handla säkert tvätta händerna använd handsprit munskydd och engångshandskar.Sprita era händer före och efter ni tar på och av era munskydd så ni inte tillför er smitta genom att ta med orena händer i era ansikten.Innan undra vi om vi skulle bli smittade nu undrar vi när vi ska bli smittade el hur. Tänk så här tillsammans e vi starka och ingen ser löjlig ut i ett munskydd tvärt om de visar att vi bryr oss om varandra kram.
Stort utbud. Trevlig personal. Normal prisklass. Stor parkering.
Bra,stort utbud,trevlig personal
Stort utbud, kunnig personal och hyfsade priser
Där skall ni göra ett besök om ni är i Österlen Finns i Komstads gammla skolaDet är ett måste, när ni är i Österlen finns Skor för ALLA OCH OLIKA PRISKLASSERMINA MÄRKES SKOR ÄR HELT GUDDOMMLIGANI KAN KÖPA TRÄSKOR TOFFLORSÅ TROR JAG ATT DERAS RESA BÖRJADE EN GÅNGSOM SAGT MISSA INTE KOMSTAD SKOR OCH TOFFLOR NÄR NI ÄR I ÖSTERLENVÄNLIG PERONALMVH EN STOR ELOGE TILL DENNA FRAMGÅNGS SAGAKOMMER NI FRÅN SIMRISHAMN KÖR IGENOM GÄRSNÄS IGENOM RONDELLEN FÖRSTA AVTAGSVÄGEN TILL VÄNSTER MVH INGRID
En skobutik väl värd att besöka. Stort utbud på både märkesskor och billigare alternativ. Barnen har en stor avdelning både med finskor och vädertåliga skor. Ett brett utbud av skotillbehör. Personalen är trevlig, hjälpsam och kunnig. Ramp finns för rullstolsburna. Stor parkering utanför. Glass finns att köpa.
Brett blandat utbud med lite av mycket och väldigt hjälpsam, trevlig personal :
Här hittar du alltid något nytt till fossingarna. Träskor, tofflor och stövlar finns det mycket av förutom ett vanligt skosortiment för hela familjen.
Comment on this business

to add Komstad Skor o. Tofflor map to your website;