facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Konditori Amarant Torshälla

Address: Eskilstunavägen 5 , Torshälla 644 32, D, SE
Phone: +46 16 51 11 00
City: Torshälla
Zip Code: 644 32


Opening Hours

Monday: 05:00-18:00
Tuesday: 05:00-18:00
Wednesday: 05:00-18:00
Thursday: 05:00-18:00
Friday: 05:00-18:00
Saturday: 06:00-17:00
Sunday: 09:00-17:00


related searches: Amarant Torshälla meny, Amarant Torshälla lunch, Amarant Smörgåstårta, Amarant Torshälla frukost, Konditori Amarant Eskilstuna, Amarant Torshälla öppettider, Amarant lunch, Amarant Tårtor
Similar places near
Peter's Place Peter's Place 618 meter
Reviews
Goda bakverk, men lite dåligt skyltat, anonym ingång. Fungerar för de som är från orten.
Jättegod mat trevligt ställe. Trevlig personal. Prisvärd mat.
Det enda som drar ner är att de till exempel kallar det för grillskiva och man ibland får någonting som det ut som eldorado hamburgerkött. Annars bra mat och trevlig personal.
Väldigt trevligt ställe för lite fika
En härlig pärla för både fika o lunch. Tyvärr har de inte den fina glassen längre...
Fikat några gånger i Torshälla på konditori Amarant! Kaffet var så beskt och jag påpekade det för den snäsiga personalen ,Byt ut personalen !!!och lär er hur ett gott och aromrikt kaffe ska smaka !!!
Det finns mycket bra och mycket dåligt, låt oss börja med det bra. Det finns många sittplatser, en ren toalett som är även stor, det finns även uteservering på sommaren! Personalen kan deras jobb, de brukar dock inte vara jättesnälla, det märks att de inte riktigt bryr sig om en, de ger en sitt kaffe och mer än så är det inte. Nu till det dåliga, ni ställer eran egna glass längst bort så varje gång man är där så köper man något gott, letar efter någonstans att flytta och då ser man att glassen är där. Litet utbud, aldrig något nytt, aldrig något som låter spännande. Ganska dyrt enligt mig men jag antar att man betalar för det man får. Det smakar gott men det finns bättre och det finns värre.
Köpte smörgåstårta med ost och skinka, men det var dåligt med fyllning i den. Nästan bara bröd och torr. Första och sista gången jag handlar där
Äkta konditoriutbud med hög kvalitet och fantastiskt goda smörgåsar, bakverk kondisgodsaker. Supertrevlig personal och bra med platser både inne och ute. Rekommenderas väl för en smakrik, söt och god kondisupplevelse. Vårt nya favvoställe i Torshälla.
Beskt och starkt kaffe inte gott. Påpekade det för den anställde som menar att det inte är nåt fel eftersom dom inte fått många klagomål.
Comment on this business

to add Konditori Amarant Torshälla map to your website;