facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Konditori Bivur

"Vi är ett personligt bageri och konditori som brinner för våra kunder och levererar alltid mer än vi pratar.Bageri - Konditori - Servering - Butik.Allt under samma tak!"
Address: Viktoriagatan 7 , Köping 731 32, U, SE
Phone: +46 221 711 43
City: Köping
Zip Code: 731 32



related searches: Bivur Arboga, Bivur betyder, Konditori Arboga, Tårtgeneralen Konditori, Pelle Sjöman, Åsa Sjöman Bivur, Sjömans Köping meny, Stenugnsbageri
Similar places near
Klingas Konditori Klingas Konditori 324 meter
Nya Konditoriet i Köping Nya Konditoriet i Köping 385 meter Hedrande bemötande & perfekta våfflor m. Hjortronsylt.
Antonovs Livs Antonovs Livs 427 meter
Mattias Kiosk Mattias Kiosk 635 meter
Aros Glass Aros Glass 4 km
Reviews
Alltid goda och fina bakverk. Lokalen känns lite liten ibland om för många går in och köar samtidigt, men de som jobbar där är oftast snabba och allt går smidigt.
Trevligt bemötande o gott fikabröd. Men spänningen låg i att Bivur varit med på film.
Har gått till detta konditori sedan jag var 30 år. Väldigt fin miljö och väldigt god fika. Semlorna smakar väldigt gott. Halvorna är också så goda! Har alltid älskat bivur! Ha en trevlig dag.
Visst att vi kom sent på eftermiddagen, men utbudet var verkligen under all kritik. Inte ens en kanelbulle. Ett enda wienerbröd fanns kvar. Det smakade förvisso bra.
Köpings konditori nr 1 Inredning, historia, sortiment, kvalitet och bemötande. Allt är toppklass. Missa inte det när du är i Köping eller gör det till resmålet.
Goda och ganska traditionella bakverk och helt ok bryggkaffe. Mysig lokal med mycket plats. Toalett finns. Lätt att parkera i närheten.
Alltid bäst på det man vill köpa.
Trevlig personal men snåla, var förr otroligt bra men köpt frukost där två gånger i närtid och köper man en ost och skinkmacka för över 60 riksdaler får man ost på halva och skinka på halva.. Man vill ha pålägg på hela mackan. Men bra bakverk som ger de 2 stjärnor.
Tårtan vi köpte var så fin och fantastiskt god.
Bästa semlorna och finast bevarad cafémiljö!
Comment on this business

to add Konditori Bivur map to your website;