facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Konditori Lyran

Address: Ålgrytevägen 90 , Skärholmen 127 32, AB, SE
Phone: +46 8 646 35 05
City: Skärholmen
Zip Code: 127 32


Opening Hours

Monday: 11:00-17:00
Tuesday: 11:00-17:00
Wednesday: 11:00-17:00
Thursday: 11:00-17:00
Friday: 11:00-17:00
Saturday: 11:00-17:00
Sunday: 11:00-17:00


related searches: Konditori lyran skärholmen menu, Konditori lyran skärholmen reviews, Herrängens Gård, Taxinge Slott, Afternoon tea Stockholm, Fåfängan, Stockholm, Sturehov slott, Långbro Värdshus
Similar places near
Jakobsbergs Gård Jakobsbergs Gård 280 meter Underbart ställe att inta en fika eller varför inte en sagolikt god räkmacka på!
Reviews
Helt klart ett måste-gå/åka-till ställe och besöka och besviken blir man absolut inte. Maten var toppen, trevlig personal, rent och gott om platser finns med naturen runt om. Ont om parkeringsplats så va där tidigt. Det finns små stigar om man vill ta en liten promenad och ca 100 bort finns live teater som man kan se med barnen bokas tror jag i förväg. Go mat o fantastiska efterrätter. Barnen älskade allt
Trevligt konditori i ett härligt område med många fina promenadstråk. När man kommer in i huset kan man känna den där gamla lukten äldre hus har, upp för trappan och man får en härlig vy över vattnet! Inredningen inomhus kändes mysig och välkomnande, trevlig med alla de små olika rummen som finns och att de utnyttjar alla ytor. Känns som man kan känna av historien lite i denna byggnad från 1800-talet. Utomhus finns det många sittplatser och gott om utrymme. Vi köpte glass vilken var väldigt god, även om jag kan tycka att 79kr för en glass är att ta i lite, personalen var trevlig och tillmötesgående. Överlag tycker jag detta konditori är väl värt ett besök och jag kommer troligtvis tillbaka nån gång framöver.
Värt att åka hit ända från norra Stockholm. Fantastiskt god mat och fika i en jättevacker miljö. Det enda som drar ner betyget är priset.
Gillar det huset skarpt! När snickarglädje är som bäst och att det nu går att besöka med hunden och ta en god fika eller lunch är ännu bättre. Rekommenderar ett besök. Det är också vacker utsikt över Mälaren
Betyg 4,7! Bra utbud, härligt ställe, vacker vy och miljö. Trevlig personal. Nöjd! Minus är toalett, är trångt
Platsen, utsikten, huset... här är förutsättningarna på topp men jag blev ändå glatt överraskad över hur god mat som serveras här! En lunch bestående av en kålpudding och en gulasch kunde inte bedömas annat än med högsta betyg och mackor och bakverk håller toppklass. Rekommenderas varmt!
Cyklade längst Mälaren från Vårberg och snubblade över detta fantastiska! Lunch och fika i deras trädgård. Rekommenderas varmt!
Missa inte! Maten är av samma kvalitet som atmosfären. Behöver nog inte säga mer
Fantastiskt hus med mycke snickarglädje och otrolig utsikt. Härliga mackor och doppa och riktigt kaffe. Väl värt en omväg.
Mycket trevligt konditori med bra urval av godsaker. Aningens trångt vid kassan men mycket sittplatser ute och inne i de stora rummen med högt i tak. En plats där man känner historiens vingslag ifrån överklassen.
Comment on this business

to add Konditori Lyran map to your website;