facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Konditori Rosetten

"Bageri konditori med tillverkning i egna lokaler i Taberg. Kvalitet är vårat största konkurrens medel vi bakar allt på äkta smör och grädde av personal med gesällbrev. Vill man äta gott skall man gå till Rosetten."
Address: Tahevägen 6 , Taberg 562 42, F, SE
City: Taberg
Zip Code: 562 42



related searches: Konditori rosetten jonkoping, Konditori rosetten menu, Konditori rosetten photos, Konditori Rosetten ägare, Konditori Rosetten meny, Rosetten Taberg smörgåstårta
Similar places near
Lyckogott Bageri Lyckogott Bageri 127 meter
Reviews
Alltid lika trevligt att fika på Rosetten i Taberg gott fika goda smörgåsar trevlig personal, så gör ett besök ni ångrar er ej.
Beställde en smörgåstårta på webben. Betalade och fick kvittens på att beställningen var mottagen och skulle få ett SMS när den var klar. Fick SMS att den fanns att hämta fr kl 07.30 i Taberg. Allt ser ok ut tills jag ska hämta den. Då finns den INTE!!!!! Det går inte att beställa smörgåstårtor på nätet fick jag till svar??? Men betala går bra? Och skicka ut besked om att den finns att hämta går bra? Tack för den valborgsmässoaftonen Rosetten
Trevlig personal och mycket bra service! Och gott fika, varierat och fint matbröd!
Mycket goda kokor och bröd. Jätte trevliga säljare!
Alltid lika trevligt att besöka Rosetten i Taberg. Det som kan vara till nackdel är att ingången inte är handikappanpassad. Det saknas ledstång och en automatisk dörröppnare. Besökte stället med en man med funktionsnedsättning och såg också en kvinna med rullator som hade problem att ta sig in/ut.
Underbart gott bröd, välbakat och välsmakande - men för de priser som gäller inom konditoribranschen är det ett måste, annars kan man lika gärna köpa bakeoff i butik för väsentligt mindre pengar. Ett minus vid besöket var alla ostädade bord med massor av disk och kladd.
Åt en väldigt god köttbullsmacka. Ett bra utbud på bakverk. Glad och trevlig tjej som jobbade.
Goda bakelser och trevlig personal, mysigt att sitta och bara va.
Jätte fin och delikat smakrik tårta vart det när jag beställde till födelsedags firandet. Inspererat utav två tårtor till en kombination vart så gott!
Tråkigt att man inte uppdaterar öppettiderna på internet! ”Det är tillfälligt stängt ”! Jag vill dock meddela att det öppnades idag!‍
Comment on this business

to add Konditori Rosetten map to your website;