facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Konditori Solslätten AB

Konditori Solslätten AB

About

Konditori i gamla Bålsta som alltid har färskt bröd och bakelser. Vi erbjuder alltifrån frukostbuffé, luncher och smörgåsar till goda bakelser.

Story

Vi började inom konditori/bageribranschen 1979 här i Bålsta. Bålsta Bagarn va det första vi startade och sedan har det bara rullat på. Idag är vi, Solslätten och Bålsta Bagarn tillsammans över 20 anställda. Vi levererar från Bro till Stockholm innerstad och ända ut mot Skogås! Vårat eftertraktade surdegsbröd säljs t.ex på NK.

Allt bröd och konditorivaror bakas i bageriet och kommer sedan upp till oss på Solslätten lagom till när vi öppnar upp dörrarna för morgonens första gäster. Allt toppenfräscht och allt görs förhand. På konditoriet bakar vi pajerna och gör allt som går att göra själva, så som dressingar m.m.. Allt för att ni kunder ska få det allra bästa!

Address: Stockholmsvägen 32, 746 33 Bålsta, Sweden
Phone: 017155688
City: Bålsta
Zip Code: 746 33



related searches:
Similar places near
Stationen Scen och Konst Stationen Scen och Konst 339 meter Musiken denna kväll, fantastiskt. God Omen !! Mysig gemenskap. Kallt kaffe/te
Välkommen in Välkommen in 1 km Mycket trevlig personal.
Åbergs Museum Åbergs Museum 2 km Helt fantastisk upplevelse med massor av rekvisita från filmerna nostalgitripp superm...
Tallbo Café Tallbo Café 7 km ÖPPET:Lördag & Söndag kl: 11 -17 GPS koordinaterRT 90: X 6613717 Y 1594346WGS 84:Lat...
Skoklosters Slott Skoklosters Slott 16 km Kan bara säja sååååå vackert och bevarat. Mycket bra guide, spännande historisTidpunk...
Reviews
Mysigt litet café som gör sig bäst om sommaren när man kan sitta i uterummet eller ute i sofforna i solen. Frukostbuffén är hel OK & erbjuder diverse gott, dessvärre ingår inte latte, cappuccino m.m. Bakverken är underbara. Samt att de säljer gott matbröd att ta med hem efter vistelsen.
Personalen känns lite oengagerad, men är trevliga. Låga betyget beror på att bakelserna inte varit dagsfärska trots att jag frågat om just detta.....
Pålägget i frukostbuffén var torr stått framme utan plast, mackorna över disk med gurka på var hela brödet jätteblött
Lite tråkig miljö, småstökigt med sittdynor i hög och stolar staplade vid borden. Dåligt bryggkaffe men god latte. Goda bakverk.
Ett enkelt café i gamla Bålsta, tyvärr ett av de få som finns i Bålsta. Trevligt att sitta där med sina barn och då på deras uteplats.
Ett mysigt fik som fungerar lika bra som frukostplats som eftermiddagskaffe med go'fika! Trevligt och prisvärd!
Ok fika. Men fick gårdagens semla till fullpris.
Jätte goda smörgåsar och kaffebröd, inte det roligaste kaffet.
Bra ställe, öppnar 7'00 med frukost buffe. Perfekt
Mysigt café med trevlig personal och bra utbud
Comment on this business

Directions to Konditori Solslätten AB with public transportation


Bålsta Q8 (Håbo) 40 meters
Bålsta Medborgarhuset 180 meters
302
304
310
Bålsta Medborgarhuset 180 meters
305
310
Bålsta Medborgarhuset 180 meters
Bålsta Medborgarhuset 190 meters
311
803
895

to add Konditori Solslätten AB map to your website;