facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Konditori Vallonen

Konditori Vallonen
Address: Västmannavägen 6 B, 73740 Fagersta
Phone: 4622316555
City: Fagersta
Zip Code: 73740



related searches:
Similar places near
Cafe Charlie Cafe Charlie 147 meter Nu har jag hittat ett bra ställe som gör fantastiskt mat. Den varierar från dag till ...
Cafégalleriet i Våla Cafégalleriet i Våla 15 km Fint ställe! Boka tid för fika och visning med trevlig ägare av Cafégalleriet.
Kafe Bockhammar Kafe Bockhammar 16 km Ett trevligt ställe, det finns blåbärspaj och kaffe till försäljning, loppis, fina ko...
Reviews
Beställde dotterns 1års tårta härifrån. Visade bild på vad vi ville ha och det skulle inte vara några problem. Hämtar upp tårtan och kommer hem. Öppnar kartongen och möts av den fulaste tårta jag har sett! Ser ut som ett misslyckat hemma projekt. Så besviken! Skulle inte rekommendera detta ställe till någon. Usch! Även var fyllningen helt fel.
Goda hamburgare och deras övriga sortiment är bra.
Goda hamburgare och gott fika på bra uteservering i Fagersta centrum
Jätte trevlig bemötande och jätte goda burgare, dessutom till rimliga priser. Tack tjejen!
Beställde en Schwarzwaldtårta för att fira en födelsedag. Tårtan innehöll inte nötmarängbottnar, som en svensk Schwarzwaldtårta ska göra, utan hård vanlig marräng så att tårtan blev för söt och inte heller gick att skära upp. Mellan marängbottnarna fanns för hårt vispad grädde med nöthack. Tårtan var garnerad med för tjocka skivor av någon sliskig chokladsort, inte tunna flarn av mörk choklad. Tårtan var ett stort skämt!
Beställde en tårta till min sons 1års dag, den va väldigt god och fin, men.. De hade stavat sonens namn fel.
Godaste räkmacka på länge! Väldigt trevlig personal!
Goda mackor och kul-glass speciellt lakrits.
Comment on this business

to add Konditori Vallonen map to your website;