facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Konditorn och Bagarn

Konditorn och Bagarn

About

Stenugnsbageri i hjärtat av Hökarängen.
Ett hantverksbageri där allt bakas på plats på noga utvalda råvaror av bagare och konditorer i världsklass.
Kom ihåg! --> Det finns alltid nåt att fira!...

Address: Pepparvägen 11, 12355 Hökarängen, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0842060060
City: Hökarängen
Zip Code: 12355



related searches: Bagaren och Kocken, BAK Hökarängen, Haga Bageri, BAK Bageri, Bästa semlan Stockholm
Reviews
Ett litet men mysigt café med en massa godsaker och gott fika. Fanns massor av gott man kan köpa med sig hem, hyllorna var fulla allt möjligt gott.
En hel del och bjuda på, väldigt mysigt atmosfär, för dom som vill ha glutenfri, finns lite men inte mycket. Go kaffe och ok bra pris.
Mysigt litet bageri och fik. Fick lite julkänsla bara av att kliva in jag får sällan julkänsla. Små söta julgåvor finns från te till ost! Drack en god latte och andades en stund.
Nu är det något år sen jag var där eftersom jag flyttat ifrån Stocholm och Hökis. Men då: ett av Stockholms mysigaste bageri och kafé. Gott…!!! Ja, allt!!! Kaffe av olika varianter och sorter, smörgåsar och fikabröd att njuta av där eller köpa med hem. Inne är det trångt men jag tycker att det liksom för till mer ombonad känsla. I covidtider kanske det blir knöligt men då kan man köpa med sig hem och på vår, sommar och höst man man sitta utanför. Äta frukost där på helgen när det är varmt ute mmm… Det var underbart.
Såhär mycket gillar jag det här stället: Tog hit exakt alla mina kompisar dvs 5 grabbar och en tjej, och exakt allas förväntningar överträffades. Mitt nya go-to-place. Ni ser mig vid ett av borden med en scone-meny valfri helg.
Var där i höstas, hade längtat och väntat sommarstängt osv och var pepp. God soppa, goda grillade mackor. Fina bakverk. Tyvärr frostig stämning och snäsiga svar på frågor om var bestick fanns. Besvikelse. Kommer inte tillbaka. Det som säljs förtjänar fyra stjärnor. Upplevelsen en stjärna.
Godaste semlor någonsin. Bra att det oxå fanns m laktosfri grädde.
Gott men dyrt men det kan man leva med. Vad som är märkligare är att de inte har något wifi för att "man inte ska sitta här". Jag gillar stället men några förbättringsförslag: Ha öppet till 19, skaffa ett wifi, möblera om med mindre tyg och kuddar för att kunna ta emot fler folk och investera i infravärme på uteservering.
Mycket gott matbröd och fikabröd. Men när det är dax för semlor finns det inga godare än deras.
En mycket trevligt lokalt hak med goda bakverk! Precis som lokala konditori ska vara!
Comment on this business

Directions to Konditorn och Bagarn with public transportation


Hökarängsplan 90 meters
901
Kryddpepparn 110 meters
Hökarängen T 130 meters
Hökarängen T-bana 130 meters
Hökarängen 130 meters
18

to add Konditorn och Bagarn map to your website;