facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Konferensvärlden & Konferensguiden

Konferensvärlden & Konferensguiden

About

Sök- och bokningstjänst för konferenser, möten & event. Kostnadsfri bokningshjälp! Branschnyheter, inspiration och erbjudanden till din nästa konferens.

Story

Konferensguiden.se är en av de starkaste söktjänsterna på internet och är även högt rankad av google som professionell söktjänst över Sveriges alla mötesplatser.

Här har vi samlat över 1000 hotell och konferensanläggningar med geografisk spridning över hela landet. Syftet med Konferensguiden.se är att du som konferensköpare enkelt och smidigt kan söka efter passande anläggning till din nästa konferens, möte eller event.

Det bästa av allt är att du även får personlig sök- och bokningshjälp av vår bokningspersonal. Sänd din förfrågan direkt till dem, via våra sökformulär. Du kan även chatta med vår personal eller varför inte lämna en expressförfrågan snabbt och enkelt?

Vår tjänst är kostnadsfri och helt utan några prispåslag.

Konferensvärlden är en kundtidning från Compro Möten & Event och sök- och bokningstjänsten Konferensguiden.se. Exklusivt för dem som bokar konferenser och möten. I tidningen Konferensvärlden samt på tidningens hemsida kan du läsa alltifrån de senaste nyheterna från mötesbranschen till spännande och inspirerande reportage om vackra konferensanläggningar, aktuella artister och föreläsare samt god mat och dryck.

Konferensguiden.se och Konferensvärlden är en del av företaget Compro Möten & Event.

Products

Konferensvärlden
Konferensguiden.se
Festplatsen.se

Address: Industrivägen 10 a, Solna
Phone: 020-10 00 59
es.nediugsnerefnok@gninkob
City: Solna



related searches: Konferensvärlden & konferensguiden age
Similar places near
Manolo.se Manolo.se 178 km Sveriges ledande stilguide för män
Comment on this business

to add Konferensvärlden & Konferensguiden map to your website;