facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kongsbacken

Kongsbacken

About

Kongsbackens Human Resource Center är ett etablerat centrum för fysisk och mental utveckling, både för dig som person och företag.

Story

Vi riktar oss till den svenska och den internationella publiken.

Vi är kända för helhetssyn och hög kompetens. Vi vill vara ett självklart val för företag, grupper och individer som vill utvecklas.

Kongsbacken Human Resource Center erbjuder koncept och paket för personlig test, coachning och utvärdering, boende, mat, friluftsaktiviteter och naturupplevelser. Kongsbacken har väl utbildad personal med expertkompetens inom viktiga områden. All personal har mångårig erfarenhet och bred kompetens inom den medicinska världen, idrotten och friluftslivet. Alla talar svenska, engelska, tyska och holländska.

På Kongsbacken erbjuds en unik miljö med möjlighet till bra boende i olika typer av rum. Här finns utrymme för gemenskap, konferens, restaurang, trädgård mm. Knutet till anläggningen finns många fritidsaktiviteter genom närheten till sjö, vandringsleder mm. På anläggningen finns utrymmen och redskap för olika typer av individuella behandlingar och gruppbehandlingar.

Kongsbacken kan på plats samverka med företag/grupper/individer i ”skräddarsydda” lösningar.

Vi bygger framgång på att varje kund/kundgrupp är unik!

Address: Tenbäcksvägen 1, 573 91 Tranås
Phone: 0722058079
es.nekcabsgnok@nats
City: Tranås
Zip Code: 573 91


Comment on this business

to add Kongsbacken map to your website;