facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Konkursauktioner - by PN Trading

Konkursauktioner - by PN Trading

About

Konkursauktioner, konkursutförsäljningar, värderingar, avvecklingar och anbudsförfaranden.

Story

PN Trading anordnar varje vecka konkursauktioner. Vi har sedan starten 1983 arbetat med likvideringar och värderingar av främst konkursbon. Minst en konkursauktion i veckan året om.

Address:
Phone: 004684461712
City: Vallentuna



related searches: Toveks, Kronofogden auktion, Klaravik, Psauction SE, Blinto, Bålsta Auktionshall, Units se, Kronofogden hus till salu
Reviews
Har vunnit auktion på ON trading. Fick hjälp med leverans hem och en proffsig kundservice, kommer att rekommendera de vidare!
Inte ett bra företag, ringde för att göra upp om en affär, blev direkt bemött med sarkasm härskarteknik och dåliga argument. Han som svarade i kundtjänst verkade inte fatta att det är den diametrala motsatsen till bra service att sitta och vara sarkastisk och uppkäftig utan anledning.
Bra service och trevligt bemötande! Rekommenderas.
Så smidigt, enkelt och billigt sätt att handla på!! Plus att personalen är väldigt kunnig och man får alltid ett trevligt bemötande!
Har nog landets sämsta kundservice; aldrig någon som svarar i telefon eller på mail. Bedrövliga foton som läggs upp av de objekt som ska säljas. T.ex om det är en stol så klan det ligga ett skynke över hela stolen, som fotografen inte bryr sig om att ta bort.
Bra grejer till rätt pris. Kunnig personal.
Köpte ett skrivbord. Produktbeskrivningen sa att det var ett höj- och sänkbart skrivbord av märket Edsbyn. Men det skrivbord jag har hemma nu fungerar inte att höja eller sänka och är inte av märket Edsbyn.
Comment on this business

to add Konkursauktioner - by PN Trading map to your website;