facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Konrads Café

Konrads Café

About

Välkommen till Konrads café i Bovallstrand! Vi bakar stenugnsbakat surdegsbröd och smarriga pizzor. Vi har även fullständiga rättigheter.

Address: Dinglevägen 6, 456 47 Bovallstrand
Phone: 052351544
City: Bovallstrand
Zip Code: 456 47


Reviews
Trevlig och hjälpsam personal. Intressanta och goda pizzor. En minusstjärna för parmesanosten som inte verkar färskriven och för pulverlik.
God pizza, dock glömdes den starka chilisåsen, även av mig.
Såg inte så mycke ut för världen,men svingoa pizzor
Det färska brödet smakar ljuvligt på morgonen. Pizzan på eftermiddagen och kvällen håller en hög klass. Färska råvaror får man inte ofta på en pizza. Extra cudos till trevlig och positiv personal. Keep up the good work!
Kan vara den bästa pizzan jag ätit. Magiskt bra!
Tråkig och dyr pizza. Inget bröd till räksalladen.
Under 15år har man kört lastbil, och förtärt MÅNGA pizzor men detta är nog de bästa, LÄTT topp 5 iaf... Möjligtvis ngt i överkant på priset... Men supertrevligt personal och grym mat, så man får kanske lite vad man betalar för...
Wow! Vilka pizzor! Det var gourmetstuk på pizzorna, utan att för den skull vara svindyra. Vi var här en sommarkväll med mycket folk, så det tog sin tid att få maten...men det var det faktiskt värt.
Trevlig personal, god mat. Regnade vid besöket så kunde tyvärr ej sitta ute. Lokalen i minsta laget kanske men inget negativt i övrigt
God pizza och ett av få ställen i närheten som har god öl!
Comment on this business

to add Konrads Café map to your website;