facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Konstfeber

Konstfeber

About

Konstfeber.se
Gratis värdering, Vid önskan om försäljning kan vi ge förslag för bästa resultat.

Story

Gratis värdering av konst samt Köpes och Säljes.
Konstfeber har glädjen att i samarbete med några av Sveriges största experter inom konsthandel kunna erbjuda gratis värdering av konst, (måleri, grafik samt skulptur). De värderingar vi utför är baserade på över 25 års expertis inom konsthandel och ger dig snabbt ett riktvärde att arbeta mot vid eventuell försäljning.
Många års erfarenhet med stort internationellt kundregister gör att du kan känna dig trygg att anlita oss vid försäljning.
Att sätta ett verk till försäljning på konstfeber är enkelt, själva publiceringen är kostnadsfri även om det inte säljs.Vi har ett enormt kontaktnät av samlare och handlare i Sverige såväl som internationellt.Vi har möjlighet att ombesörja betalningsfrågor och samtidigt hantera den svåra logistiken för packning och leverans.

Address: Vattugatan 16, 17273 Sundbyberg
Phone: 0707727214
es.rebeftsnok@ofni
City: Sundbyberg
Zip Code: 17273



related searches: Konstfeber sundbyberg age, Konstfeber sundbyberg house
Similar places near
Marabouparken Marabouparken 424 km Liten park med statyer som är perfekt för mysig picknick och väl anpassad för barn me...
Auktionshuset Kolonn Auktionshuset Kolonn 425 km Första gången jag lämnade in saker till försäljning men det är inte sista gången. Ku...
Kulturcentrum i Sundbyberg Kulturcentrum i Sundbyberg 425 km Kom fram till dörren men det var stängt Sajk hehe boy
Comment on this business

to add Konstfeber map to your website;