facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Konsum

Address: Trädgårdsgatan 11 , Holmsund 913 31, AC, SE
Phone: +46 90 70 22 00
City: Holmsund
Zip Code: 913 31



related searches: Konsum Definition, Konsum supermarkt, KONSUM DRESDEN, Konsum Leipzig, Konsum Duden, Konsum in Deutschland, Konsum Englisch, Konsum Deutsch
Reviews
Besviken på frukt och grönt denna gång. Mögliga bär i var och varannan körsbärsförpackning
Fräsch butik med brett sortiment, den funkar för allt,
Stort varusortiment. Tillmötesgående personal
Alltså. Påpekade att en extraprisskylt sätt på fel hylla. Flyttade den till rätt hylla varpå butikschefen flyttar tillbaka den å muttrar. Tar mig inte på allvar när jag framför saklig kritik. Säger att han gör det men vänder ryggen mot mig. Trodde inte det kunde bli värre, men det har gått utför med denna butik. Asså har dom ofta tömt i hyllorna. Suck. Giv mig styrka. Å nu slutar dom med iMat, smaksatt laktosfri kvarg. Verkar som dom inte vill ha kunder som är mjölkallergiker, glutenintolleranta eller laktosallergiker. Blir bara sämre och sämre. Kan lägga till att man alltid måste kolla datum på varorna eftersom det ofta finn varor med utgånget datum. Värst var väl sockerfria kakorna som gått ut för 6 månader! sedan. Usch.
Bra affär,lite folk å bra parkering.
Jag tycker att Compalition Coop Homlsund är ett bra ställe om man snabbt vill ha olika varor för att det är nära till hands och det är massor av folk som jobbar där som kan hjälpa en om man behöver något specielt. Det är en liten butik men den är full av vardags varor och det kan göra det svårt att hitta runt i den stora labyrinten. Personalen är trevlig och kan oftast vart allt är och tro mig jag praoade där i en vecka och då fick jag arbeta med dem alla trevliga människorna där Jag hoppas detta var användbart för er alla och besök Coop Holmsund.
Helt okey för att ligga i en liten förort. Har väldigt stort utbud i sin butik, håller ä en samma pris som dom stora. Vilket i sig är ett stort plus!
Liten butik men med väldigt bra öppettider.
Helt värdelöst sortiment. Är det något som går bra byts det ut mot coop's egna variant som är sämst. Enda positiva är personalen.
Min lokala coopbutik. Bra parkering, nära busshållplats. Bra utbud av varor till bra priser. Trevlig personal. Möjlighet till självscanning. Öppna, luftiga ytor där man kan hålla avstånd till andra kunder.
Comment on this business

to add Konsum map to your website;