facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kont

Address: Umeå
City: Umeå


Similar places near
Norrmjöle Havsbad Norrmjöle Havsbad 5 km Mysig ställplats för 180 kr/dygn. Med el, tillgång till toalett, vatten och latrintöm...
Bölesholmarna Bölesholmarna 19 km Bästa platsen i Umeå.
Reviews
Fint strövområde, finns bänkar och bord. Möjligheter att elda då det finns grillplatser och vedsjul.
Borde inte berätta, men Kont är bland det finaste Norrlandskusten kan erbjuda. Förutom magiska vyer så finns organiserad grillplats med torrtoa och självklart badmöjlighet sommartid. Parkeringsplatsen ligger 5 minuters promenad från grillplatsen.
Betydligt mycket mer vatten än en sjö
Trevlig och ganska lugn strand, ingen kiosk eller försäljning om du inte är med i båtklubben vilket är lite tokigt. Men har man med sig det man behöver är det toppen! Gott om toaletter inte allt för långt från stranden och dricksvatten i en pump :
Detta är ett fint ställe att både promenera, bada och grilla. Tips kan vara att ha med ett bra myggmedel.
Själva platsen är underbar utifrån naturen och utsikten. Spännande klippor och sandstrand. Finns ordnade grillplatser i närheten. Tyvärr har det blivit fler besökare pga att så många "hemestrar" vilket naturligtvis leder till att nedskräpning ökar och eld görs upp på andra ställen än bara de avsedda. Därav bara 4 stjärnor denna gång.
Ett fint och välordnat fritidsområde vid havet med både sandstrand och klippor med utsikt över havet.
Stillsamt, många grillplatser, lite svårt att bada, härliga klippor och öppna vyer. Besök gärna på vintern såväl sommaren.
Stor parkering, bra led och väldigt lätt att gå med barnvagn eller dylikt. Färskvatten finns i kran vid stranden vid Simphamn
Fin höstdagdag vid Kont! Det fanns fortfarande ved i förrådet vid grillplatsen så lunchen var räddad :
Comment on this business

to add Kont map to your website;