facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kooperativ Handel - Fram

"Göteborgs största ekologiska matbutik."
Address: Nordenskiöldsgatan 18 , Göteborg 413 09, O, SE
Phone: +46 31 13 64 45
City: Göteborg
Zip Code: 413 09


Similar places near
Hemköp Nordenskiöldsgatan Hemköp Nordenskiöldsgatan 28 meter Tyvärr så har denna affär blivit allt sämre, hyllor kan gapa toma i dagar, speciellt ...
Lidl Lidl 179 meter Fruktansvärt dåligt kundbemötande idag. De hade felmärkt lammkorv på 36.90kr. Slås in...
Hemköp Hemköp 470 meter Bra utbud med tanke på storlek.
Ica Nära Ica Nära 698 meter
Tea's Kaffe Tea's Kaffe 715 meter
Tempo Tempo 1 km
ICA ICA 1 km Kan ju inte ge annat än 5 stjärnor till en affär där man handlat i 30 år. Liten butik...
Hemköp Hemköp 1 km Fräsch och fin Hemköps butik i centrala Göteborg! Vi erbjuder ett brett sortiment, tr...
Hemköp Hemköp 2 km
Lidl Lidl 2 km
Heden Heden 2 km
Coop Nära Coop Nära 2 km
Saigon Saigon 2 km
Netto Netto 2 km
Netto Netto 2 km Netto lokaler kan det vara lite si och så med, men man lämnar aldrig någon av deras b...
Reviews
Gamla butiken. Ar ett paradis. Barbro magneten och den som alltid glänste, nu är det mer snabbköp och kommers. Grymt utbud men opersonligt, snudd på tråkigt. Personalen ok, lokalen, nej, priserna har ökat och den gamla atmosfären helt borta. Bra att ni finns men måste vänja mig;
Fantastiskt sortiment av ekologiska varor till förhållandevis bra priser. Finns även en massa specialgrejer och sortimentet är mycket större och billigare än hos Bara Bra Mat. Det ges rabatt om man köper mycket. Mindre rabatt om man kommer med bil vilket är helt galet, så där får de ett poäng avdrag. Om något så ska man premieras om man valt att åka från andra sidan stan, betalat trängselavgift, bara för att köpa ekologisk mat hos dem. Så det är ett rent utav tokigt beslut från dem.
Bästa sortimentet av ekoprodukter i Göteborg, nu även med effektiva mikroorganismer för friskare människor och natur.
Bra service och engagerad personal. Utmärkt ekologiskt utbud. Uppskattar rabatten till cyklister - en bra markering.
Bra utbud av ekologiska varor men tyvärr trångt och stundtals väldigt rörigt, särskilt när varuleveranserna har kommit. Personalen har då inte heller tid över för kunderna, man känner sig i vägen. Priserna inte alltid helt tydliga. Dyrt. Varför ska jag betala 75:- för 600 gram ekologisk Bregott när den kostar 50:- på Willys?
Ett stort utbud av närproducerade, eller svenska, och ekologiska frukter, grönsaker och torrvaror som man alltid får hjälp med om man aldrig testat. Inga färdiga förpackningar så man väljer själv vilken mängd man köper. Finns även nötter, torkad frukt, badrumsartiklar och en massa annat. Väl värt ett besök!
Helt ok utbud. Dyrt, men normalt med eko
Fantastiskt sortiment med högsta tänkbara kvalitet. Den affären man skall gå till om man vill ha ekologiska, rättvisemärkta och utmärkt råvaror. Här får man inspiration till god och nyttig mat. Personalen tar även stort ansvar i dessa Coronatider.
Riktigt trevligt butik med mycket roliga produkter och brett utbud. Bodde vi i stan skulle vi gå dit ofta, nu blev det ett besök på semestern. Ligger också nära två butiker som säljer etiska och hållbara kläder- Thrive lite dyrare och Eco&Fair lite lägre priser än Thrive. Rekommenderas!
Numera är personalen sur och otrevlig. Tråkigt! Bra livsmedelsaffär, välsorterad, upplevde att de hade mer närproducerat/närodlat och även mera variationer av frukt/grönt för några år sedan. Nu är det mera import. Kan ha att göra med att de är otroligt populära och det är mycket kunder nuförtiden. Kan upplevas som trångt och stressigt i butiken tidvis när det är ett starkt kundflöde. Välsorterad barnavdelning med naturgummi produkter till ekoblöjor mm. Mycket ostar bland annat getmese otroligt svårt att få tag i! Men mycket annat gott också. Mycket veganchoklad och veganglass till bra kvalitet. Mycket välsorterad avdelning för personhygien samt städprodukter till hushållet.
Comment on this business

Directions to Kooperativ Handel - Fram with public transportation


Göteborg Olivedalsgatan 70 meters
1
2
6
Vegagatan 150 meters
190
60
Göteborg Linnéplatsen 190 meters
1
2
25
52
6
757
X2
X3
Jungmansgatan 230 meters
190
60
Göteborg Seminariegatan 230 meters
2

to add Kooperativ Handel - Fram map to your website;