facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kooperativet Solakoop

Address: Sandbäcksgatan 33 , Karlstad 653 40, D, SE
Phone: +46 54 15 81 05
City: Karlstad
Zip Code: 653 40



related searches: Kooperativet solakoop b&b, Kooperativet solakoop reviews, Carlstad Hostel Sport
Similar places near
Scandic Klarälven Scandic Klarälven 285 meter
Kasper i Karlstad Kasper i Karlstad 571 meter
Ristorante Alfie Ristorante Alfie 928 meter Mycket bra service och ett trevligt bemötande av ägarens dotter. Sedan en pasta, tagl...
Restaurang Ciao Ciao Restaurang Ciao Ciao 957 meter Går snabbt att få maten!Mat: 5/5
Bromsgatan Mat Bromsgatan Mat 957 meter
Bishops Arms Bishops Arms 961 meter Väldigt bra uteservering, personalen kunde rekommendera dryck enligt preferenser på s...
Cafeteriastift Vid Sundsta/Älvkullegymn. Cafeteriastift Vid Sundsta/Älvkullegymn. 975 meter Otroligt i dessa energisparande tider att Karlstads kommun kan ha på så mycket belysn...
Båten Båten 996 meter
Tempel Tempel 1 km En fridfull plats med trevliga munkar
Claessons Restaurang Claessons Restaurang 1 km God mat och lugn, luftig atmosfär.
Blå Blå 1 km Mycket god mat och bra service. Vår bokning för elva personer hade visserligen försvu...
Pitcher's i Karlstad Pitcher's i Karlstad 1 km Trevlig kvick serviceminded personal som såg till att vi fick se fotboll på en egen t...
Koriander Koriander 1 km Betalde 40 kr för att få grogg spilld på mig själv ett antal gånger. Gjorde ju inte b...
Kebab-House Kebab-House 1 km Ceasar salladen var riktigt bra! Kycklingen skulle man kunna kalla för perfekt krydda...
McDonald's McDonald's 1 km
Reviews
Ett mycket trevligt och prisvärt B&B med studentrabatt. Trevlig personal. Rejäl god frukost, fräscha rum med egen toalett och delat badrum. Bra läge med bara 7 min från universitetet. Det finns även möglighet att sitta ute då de har trädgård runt huset. Rum: Rymligt och fräscht rum. Egen toalett och eget kylskåp. Mat och dryck: Frukost med många valmöjligheter. Det enda som fattas är bär och frukt till yoghurten.
Vi bodde en natt på Solakoop. Möjlighet till tidig incheck passade oss perfekt. Rent och fräscht med skön säng och god frukost med bra utbud och fint i matsalen. Vi tyckte om upplägget med självserveringsfrukost. Centralt läge med gratis trygg parkering utanför rummet. Vi hade gärna sett möjlighet att kunna bo med hund. Vi upplevde att det påminde om STF-vandrarhem. Fin trädgård, även om det nu var oktober och kallt så var det en härlig miljö trots närheten till stora vägar störde inte trafiken. Prisvärt!
Helt okej, eftersom priset är lågt. Man får göra sin egen frukost och det är också okej. Det som drar ner betyget är att det inte är bemannat nattetid och det är ganska lyhört mellan rummen och ut mot vägen. Kylskåp och toalett på rummet är bra. Dusch finns precis utanför rummen som delas av gästerna.Rum: 3/5
Kände mig som hemma på detta mysiga boende, enkla men fräscha rum, prisvärt, trevlig personal och gångavstånd till mycket! Ett B&B jag gärna besöker igen!
Rent och fräscht i lägenheten när vi anlände. Sköna sängar! Enklare frukost ingick så väl som städ. Vi sov två barn och två vuxna för 1200kronor.
Enkla rena rum med bra sängar och kyl på rummet. Ligger väldig fint vid klarälven med promenad avstånd till stan och trevliga grönområde åt andra hållet. Det som drar ner är att E18 hördes tydligt inne på rummet och att det satt väldigt mycket lappar över allt som gav mig ett rörigt och trött intryck. Jag saknade även ordentliga draperier så man kunde få det mörkt på rummet då persiennerna silade mycket ljus. Frukosten var sunkig och det fanns ingen tydlig info om när den serverades. Då inget var upplagt kändes det ofräsch när folk stod och plockade med fingrarna i burkar med pålägg och skulle skiva grönsaker. Man fick även brygga sitt eget kaffe istället för att det fanns en kanna färdigbryggd som välkomnade på morgonen.
Helt ok ställe. Kändes dock lite ofrächt med alla som plockade i burkarna med pålägg. En kylplatta med upplagt pålägg hade varit bättre. Det är bara frukost 1 timme så det hade ju funkat. Motorvägen hörs tydligt på rummet och ingen mörkläggande gardin. Men prisvärt och rent och snyggt.
Mycket bra personal trevliga och rena rum kan rekommendera Mycket nöjd. Rum: 5/5
Detta är ett mycket trevligt service inriktat boende. Trevlig personal och rummet med skön säng gjorde trivseln fulländad! Detta var andra året i rad jag besökte Solakoop och med dessa ord rekommenderar jag varmt detta eminenta boendet. Dessutom till ett rimligt pris. Tack Solakoop! Berndt Lundgren Södertälje.
Här finns pärlan till boende!! Kanon fint ställe till bra pris och fina rum och sköna sängar. Ett ställe jag varmt rekommenderar! Återkommer senare i år 2020.
Comment on this business

to add Kooperativet Solakoop map to your website;