facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Köp Barnvagn

About

Köpbarnvagn

Story

Redan 2004 såg vi möjligheten att sälja barnvagnar ”över nätet” och vår gedigna erfarenhet av distansförsäljning borgar för trygghet och smidighet för våra kunder.

Hjärtat i verksamheten är vår butik i Karlstad. Har du vägarna förbi är du varmt välkommen in. Här finns samma sortiment som i vår webshop, plus en del mer.
Vår butik i Karlstad är öppen 9.00 - 18.00 måndag till fredag,
10.00 - 15.00 lördagar, stängt söndagar.

Om du vill kontakta oss kan du antingen mejla: [email protected] eller ringa: 054-525310.



"Köpbarnvagn finns både som butik i Karlstad samt online för alla föräldrar i hela Sverige! Hos oss hittar du ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker, barnrumsinredning och tillbehör som hör småbarnslivet till. Vi som jobbar på Köpbarnvagn har lång och personlig erfarenhet av branschen och strävar efter att hjälpa dig hitta rätt produkt till din familj. Fråga oss om reservdelar, prova barnvagnar, få hjälp med montering av isofixbasen och få tips om bästa bitleksaken när tänderna börjar växa på ditt barn.Vi erbjuder våra onlinekunder rådgivning på telefon samt snabba och säkra leveranser. Öppet köp i 45 dagar och snabb hjälp vid reklamationsärenden. Varmt välkommen till oss!"
Address: Tjärngatan 16 A, 652 21 Karlstad (commune)
Phone: +4654525310
City: Karlstad
Zip Code: 652 21


Opening Hours

Monday: 12:00 - 18:00
Tuesday: 12:00 - 18:00
Wednesday: 12:00 - 18:00
Thursday: 12:00 - 18:00
Friday: 12:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 15:00


related searches: Köpa barnvagn Stockholm, Barnvagn IKEA, Barnvagn cykel, Barnvagn Cybex, Barnvagn Göteborg, Kinderkraft barnvagn, Barnvagn Malmö, Barnvagn bäst i test
Similar places near
Pricken Pricken 694 meter Fint med både kläder och leksaker.
Popup Karlstad Popup Karlstad 1 km Butiker som dyker upp, byts ut och kanske tillomed återkommer, här hittar man alltid ...
Lilla Spöket Laban och hans vänner Lilla Spöket Laban och hans vänner 3 km Välkommen till Spöket Laban Shop! Här hittar ni senaste nytt gällande våra produkter,...
Lager 157 Karlstad Lager 157 Karlstad 3 km Favoritbutik när det ska inhandlas ytterkläder till barnen. Bra kvalité och prisvärt....
Reviews
Helt fantastiskt! Så bra utbud och personalen är den trevligaste och proffsigaste man kan tänka sig! Expertisen är på topp och att de har en barnvagnverkstad är verkligen något utöver det vanliga
Trevlig och kunnig personal. Otroligt hjälpsamma att hitta rätt bland djungeln av saker som man kan tänkas behöva när man väntar tillökning. Fokus låg inte på att sälja massa saker utan de verkade genuint intresserade av mig som kund och att jag skulle få rätt grejer.
Världens bästa butik med världens trevligaste och mest kunniga personal
Tack @köpabarnvagn för all guidning i denna babydjungel Inte trodde jag att det kunde vara så enkelt att köpa barnvagn och babyskydd online‍ Vi visste att vi behövde en smidig barnvagn där även vår stora tjej kunde få vila benen. Dessutom ville vi ha ett babyskydd där vi med bas skulle kunna sätta vår gosse i framsätet. Vi hade ett digitalt möte med Elin på @köpabarn. Hon lyssnade och va lyhörd till våra önskningar. Dessutom satte hon ihop ett perfekt paket för vårt behov som vi helt enkelt inte kunde tacka nej till, det blev en Bugaboo fix 3 och Cybex aton 5 med bas med alla tillbehör som vi behövde. Den snabba hemleveransen var verkligen pricken över i:t Tack @köpabarn för er proffsiga hjälp. Vi fullkomligt älskar vagnen och så tacksamma för att ni visade möjligheten med att fästa basen med bälte då vi inte har Isofix fram i vår bil. Rekommenderas starkt!
Wow, vilken snabb leverans beställdes sent på torsdag och kom på en lördag! Historia... vi fick punka på barnvagnen Emmaljunga en tisdag, försökte hos 3 cykelbutiker i Uppsala, ingen kunde hjälpa. Barnvagnsåterförsäljaren skulle kontakta Emmaljunga, vi väntar fortfarande på svar... Beställde från Köpbarnvagn på torsdagen och på lördagen kom däck + slang + låsbricka i kit, det kallar jag service!!! Rekommenderar er till alla!
Mycket bra service idag strax innan stängning, hon fixade ett krånglande hjul på vår stokke vagn på nolltid vi kom eg försent men hon hjälpte oss då vi inte bor i Karlstad hela hon var service minded ut till fingertopparna! TACK!
Fick en vagn som knackade jätte mycket som dom tyckte var normalt å att alla vagner har ett ljud. Fick kontakta cybex å skicka till dom själv å felet var så stort att dom skickade en ny vagn som nu är tyst.
Det spelar ingen roll hur stort sortiment man har eller hur snabb leveransen är om man inte tar hand om sina kunder vid reklamationsärenden. ”Köpbarnvagn” tappar bort mail, svarar inte i telefon och behöver ständigt påminnas om ett öppet ärende. De är ointresserade av att representera sin kund på bästa sätt och lägger allt ansvar på kunden som får driva sitt eget ärende. Sedan skylls allting på underleverantörerna, som de inte ifrågasätter en sekund. Alla frågor och ifrågasättanden från kundens håll viftas bort eller glöms av. Jag kommer aldrig att köpa någonting från ”Köpbarnvagn” igen och kan bara ge rådet till andra: välj en annan butik!
Nöjda med båda våra barnvagnar som vi köpt här, personalen hjälpte oss att ta fram vagnar som båda passade oss väldigt bra.
Tyvärr väldigt dålig kundservice från en viss person i personalen. Kommer lägga mina pengar i andra butiker i fortsättningen, då dessa eller åtminstone den jag råkat ut för inte verkar uppskatta alla tusen jag spenderat på produkter hos dem. Hon som jag haft oturen att träffa på där, verkar sakna all känsla för kundservice/kundvård. Arbetar man i en butik, så ska man väl vara väldigt glad att man får återkommande kunder och dessutom så måste man tåla att kunder ställer krav utan att man tar fram snork-attityden. Det måste ha varit väldigt ansträngande för henne att behöva leta upp fyra artiklar som jag beställt online för hämtning i butik. Som det verkade på henne så är hon inte där för att arbeta. Trodde det var utgångspunkten när man arbetar i en butik, att man jobbar med kunder, hämtar varor osv. Nej, usch. Ingen behaglig upplevelse. Det finns så pass många butiker nu för tiden, så då kan man välja någon där bemötandet alltid är bra istället.
Comment on this business

to add Köp Barnvagn map to your website;