facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Köping Självförsvar

About

Gabriel Hedentorp är licenserad Instruktör
av Slavo Gozdzik som är grundare av esds.
http://www.esds.se/index.html
Han har tränat inom olika system
som F.A.S genom Martin Cooper.
http://www.mdcconsultant.com

Story

OM ESDS:

Esds är framtaget av Slavo Gozdzik, som är grundare av International Police Defence Tactics Association (IPDTA,) och arbetar med självförsvar och defensiv taktikträning inom Polisväsendet.

Explosive Self Defence System
ett koncept som baseras på kroppens instinktiva reaktioner -utförda med ren grov-motorik. ESDS koncept och metoder är mycket enkla att lära sig, utföra, komma ihåg och utföra i stressfulla/hotfulla situationer.
Eftersom dessa metoder baseras på instinktiva och grov motoriska rörelser krävs minimalt med tid för inlärning och eventuell repetition/fortbildning.

Tekniker utförs med öppna händer:
Öppna händer, Ett slag med en knuten hand kommer alltid att se mer brutalt ut än en öppen hand teknik / slag. Så ser ett oberoende vittne på detta men även lagen.



Offer och Angripare:
Under träningen får du lära dig att hantera de mentala och fysiska reaktioner hos både offer och angripare. Du lär dig också det gemensamma beteendet hos de inblandade . Under utbildningen går du igenom , tal , attityd , kroppsspråk och även hur man ska agera i vissa situationer . Du får också lära metoder för att förebygga våldsamma situationer . " Ett enkelt system för att bemöta våldshandlingar. Detta gör det lätt att lära sig och applicera. Inga förkunskaper krävs, metoderna passar alla. ESDS är ej heller baserat på någon kampsport.

Knuten Näve Ett slag med en knuten hand kommer alltid att se mer brutalt ut än en öppen hand teknik / slag. Så ser en oberoende vittne på detta men även lagen. Fördelen med ESDS koncept är att man vid nödvärn använder man sig utav tekniker med öppen hand. Kom ihåg att i nödvärn p.g.a rädsla, stress, smärta blir det oerhört svårt att kunna använda sig utav några speciella känsliga punkter.

Tekniker med för mycket finmotorik är bortkastad tid ur rent självförsvars synpunkt. Det kräver för mycket träning och för mycket fin motorik och fungerar inte i stressfulla lägen ändå.

Address: Stora Gatan 21, Trädgårdsgatan 14, 731 31 Köping
City: Köping
Zip Code: 731 31



related searches: Självförsvar vapen, Självförsvarskurs Stockholm, Sporter i Köping, Köping Martial Arts, Dynamix Köping, Träning Köping, Boxning Köping, Idrott barn Köping
Similar places near
Burén EPT Burén EPT 2 km Personlig tränare och löpcoach. Träning kan och ska vara rolig.
Comment on this business

to add Köping Självförsvar map to your website;