facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Koppargården - vård och omsorgsboende

Koppargården - vård och omsorgsboende

About

Koppargården vård- och omsorgsboende är ett modernt och hemlikt boende beläget vid fina grönområden i Vällingby. Det drivs av Stockholms stad.

Story

Koppargården vård- och omsorgsboende är ett modernt och hemlikt boende beläget vid fina grönområden. Vi erbjuder permanentboende samt korttidsboende och växelvård, med inriktning demens och somatik.

Du som bor på Koppargården får en kontaktpersoner som tar ansvar för helheten i omsorgen och att dina vanor och önskemål tillgodoses. Tillsammans med din kontaktperson genomför du även speciella aktiviteter och hon eller han håller kontakten med dina anhöriga eller närstående.

Mer än två tredjedelar av omvårdnadspersonalen har undersköterskekompetens. Det bedrivs kontinuerligt vidareutbildning av personalen.

Förutom din kontaktperson, får du också en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Detta för att ytterligare säkerställa att du känner kontinuitet och säkerhet i ditt personliga omhändertagande. Läkare finns på plats på Koppargården alla vardagar, men är också tillgänglig övrig tid. Vardagar finns det sjukgymnast och/eller arbetsterapeut på varje enhet.

Förutom individuella aktiviteter med stöd av aktivitetsombud på respektive enhet, har Koppargården två gruppaktiviteter varje vardag i samlingslokalen Träffen. Det kan till exempel vara bakgrupp, bio, musikgudstjänst, sittgymnastik, pubafton och olika utflykter. Under sommarhalvåret flyttar verksamheten ofta ut i parken. Träffen är också öppen på helger med olika aktiviteter.

På varje plan finns det trevliga gemensamma utrymmen, med bland annat sittgrupper och storbilds-tv. De inglasade balkongerna är utrustade med infravärme.



"Koppargårdens vård- och omsorgsboende är ett modernt och hemlikt boende beläget vid fina grönområden.Vi erbjuder permanent boende, korttidsboende och växelvård - med inriktning demens och somatik.Vi är fem chefer som driver Koppargården i kommunal regi; Stockholms stad, tillsammans med våra fantastiska medarbetare.Vår målsättning är att våra boende ska få en god individuell omvårdnad, att de och deras närstående ska trivas, känna sig väl bemötta och sedda varje dag. Vi arbetar utifrån Socialstyrelsens nationella värdegrund; ”Socialtjänstens omsorg om äldre ska inriktas på att äldre personer får leva ett värdigt liv och känna välbefinnande” kap 5 4 paragraf SoL."
Address: Bättringsvägen 5 - 9, 162 52 Vällingby
Phone: +46850804802
City: Vällingby
Zip Code: 162 52



related searches: Koppargården Landskrona
Similar places near
Växthuset - träffpunkt/aktivitetscenter för seniorer i Hässelby-Vällingby Växthuset - träffpunkt/aktivitetscenter för ... 1 km Ett mycket bra ställe för träning, bra utrustning.
Lebanese Club Stockholm Lebanese Club Stockholm 2 km The Lebanese Club in Stockholm - Official FB page - النادي اللبناني في ستوكهولم...
Reviews
Min mamma är där på korttidsboende på avd. 6 och är inte dement. Det är verkligen katstrof. Hon trycker på larm och ingen kommer. Det har hänt att någon kommer efter 40 min. Man hör att folk ropa på hjälp fr olika rum. Jag hoppas verkligen att de ansvariga se efter omvårdnad, service och kvalitet där. Avråder att placera anhöriga där. Behoven som äldre har ska respekteras. Väldigt dåligt vård och service.
Efter 2 veckors korttidsboende vill jag avråda alla från att bli inlagd här eller placera anhöriga här. 1 stjärna är för mycket. Omvårdnad står inte på schemat! Är man inte 100% dement är det en veritabel plåga att vara här.
Varit på Koppargården mellan 11 juli-16 aug 2019 och både jag och min fru supernöjda. Var på våning 6. När min fru behöver avlastning önskar jag att möjligheten finns att komma dit
Trevlig personal och omtänksamma.
Otroligt bra! Ställe!
Comment on this business

to add Koppargården - vård och omsorgsboende map to your website;