facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kopparn Bensin / Frendo

Kopparn Bensin / Frendo

About

En fristående bensinmack och
Frendo butik i Tidaholm.
Ombud för Avis Biluthyrning.

Address: Stallängsvägen 7, 52234 Tidaholm
Phone: 0502-71152
City: Tidaholm
Zip Code: 52234


Opening Hours

Monday: 06:30 - 20:00
Tuesday: 06:30 - 20:00
Wednesday: 06:30 - 20:00
Thursday: 06:30 - 20:00
Friday: 06:30 - 20:00
Saturday: 08:00 - 20:00
Sunday: 10:00 - 20:00


related searches: Kopparn bensin frendo review
Similar places near
PV Bensin & Verkstad AB/ Din MECA Verkstad i Tidaholm PV Bensin & Verkstad AB/ Din MECA Verkstad i... 562 meter Dessa killar! Jag kommer från Skåne, på väg till Mariestad och är lite tidig till möt...
Circle K Sverige Circle K Sverige 567 meter Fick ej gå på deras toa bad mig gå till parken och kissa där
OKQ8 OKQ8 1 km Oftast väldigt bra pris på drivmedlet! Det enda som drar ner betyget är att man inte ...
Reviews
Nära mack, lite som förr.. gemytligt
Så dåligt. Lämnade in ett paket som uppenbarligen inte scannades in, fick inget inlämningskvitto, vilket brukar komma på mailen. Det kom aldrig till terminal utan var bara borta. Var och frågade vart de gjort av det, men de verkade inte veta vad de hölls med. Aldrig mer att jag lämnar något där.
Trevliga manniskor
Den lilla macken som har allt som dom stora har. Uppvuxen med Koppartrans som den hette då när vi va små. Det var dit man drog när man fick pengar, då köpte man 5-öres kolor för allt. Det kunde ju bli rätt mycket ibland så vi fick alltid gå bakom disken och plocka själva……då slapp Billy krångla med det, han var bara med och räknade Nu för tiden så åker jag dit under vinter-halvåret och tvättar bilen ibland, dom har en väldigt bra snabbtvätt där som ja brukar använda mig av då. Det är synd att allt måste va så effektivt idag och erbjuda mängder, förr fanns dom här små och lite personliga mackarn’a och kioskerna, nu liknar dom mest en mataffär allihop……Nä, dä va allt bättre fôrr.
Snabbstopp för lite godis och drickainköp. En mycket trevlig expedit bakom disken gör att man gärna besöker stället nästa gång man åker genom staden. Kanske lite rörigt utomhus, ej inne, men det beror väl på att det var uppgrävt i marken plus att det inte var så stora utrymmen ute.
Bästa macken i byn
Mycket bra och trivsam!
Helt underbara människor som äger stället. Blir trevligt bemött varje gång en handlar där.. Gillar stället.
Snabbt fixade släpvagnsbromsar, hjullager och nytt stänkskydd till ett väldigt bra pris. Hoppas jag inte behöver komma hit igen men jag tvekar inte om det behövs.
MYCKET TREVLIG PERSONAL SOM HJÄLPER TILL NÄ MAN FRÅGA NÅGOT, OCH ÄR BRA PÅ ATT HYRA UT BILAR OCH SLÄP OCH ÄR BRA PÅ DET MESTA.
Comment on this business

to add Kopparn Bensin / Frendo map to your website;