facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Korvmojjen

Address: 262 96 Ängelholm
Phone: +4643122355
City: Ängelholm
Zip Code: 262 96



related searches: Korvmojjen gatukok, Korvmojjen restaurant
Similar places near
Citygrillen Citygrillen 6 km bästa gourmet maten jag testat den frysta burgaren är fortfarande vilket jag tycker ä...
Reviews
Helt ok ställe, många kommentarer om höga priser men är normala priser, vi är på 2020 talet inte 1990 talet. Det säljs kvalitetskorv från ”Per i viken” därför är priset på korven högre. Min hamburgertallrik var helt ok till priset och detta är inte något inneställe utan en normal och bra korvmoj Lätt å parkera å trevlig personal
Dyrt för korv med pulvermos
Köpte en baguette med kyckling curry. Fantastiskt god! Trevlig kille i kassan.
Är inte särskilt priskänslig av mig, men här åkte ögonbrynen upp när kassören meddelade priset. Man får naturligtvis hålla vilket prisbild man vill, men då får man räkna med att betygen blir därefter. Kunde inte riktigt släppa prisbilden så när jag svängde in på Cirkle K för att tanka så slogs ett öga på vad samma varor kostade i denna butik. Siffernisse som jag är så konstateras snabbt följande, Korvmojjen ligger mellan 10-30% över denna kedjas priser. Nästa gång hungern gör sig påmind i trakterna kring Varalöv så tänks det nog till ett extra varv om Korvmojjen är värt ännu ett besök. Förresten, baguetten va helt ok, men fyll på plånkan inför besöket.
Skulle köpa 2 korv med mos o 2 drickor burkar. O korven var en wienerkorv. Detta sluta på 228:- när min man sen sa ifrån kom ägaren o då helt plötsligt kosta det 195:- mäkta besviken för priset.
Extremt dyrt och fruktansvärt otrevligt bemötande. "35 kr styck för melle korv." Det är vad jag ska ha, passar det inte så kan ni gå någon annanstans" Sagt och gjort. Hade man kunnat ge 0 stjärnor hade jag gjort det.
Fantastisk personal, och trevligt bemötande! Lagom priser för en bensinmack!
Här finns kaffemaskin. Toaletten ligger en liten bit bort. I ett rött hus.
Nej. Här finns inget intresse för att laga mat. Tyvärr det enda som finns
Trevlig kille, hoppas stället lever kvar. Många andra borde ta efter och lära sig vett .
Comment on this business

to add Korvmojjen map to your website;