facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Korvpojkarna

Korvpojkarna

About

Chark, korv, pålägg, svenskt, kvalitet

Story

I vår region, som omfattar Halland samt delar av Skåne och Småland, är vårt företag ett välkänt och etablerat varumärke. I vårt eget varumärke används enbart högklassiga svenska köttråvaror - kvalitet och smak går hand i hand och det ska samtidigt vara så lätt som möjligt för butikerna att ha oss som leverantör. Idag ägs även varumärkena Risbergs Chark och Roberts Charkuteri av Korvpojkarna AB.

I Halmstad 1976 startades företaget av tre korvmakare med lång erfarenhet av charkproduktion. De tre kompanjonerna gav sitt företag namnet Korvpojkarna. De första åren skedde produktionen i en före detta butikslokal på Sysslomansgatan, som man snart växte ur och därför hyrde man ytterligare en lokal i närheten för packning och expedition.

1986 köptes företagets nuvarande lokaler på Verkstadsgatan. I takt med bolagets succesiva expansion har dess lokaler byggts ut vid ett flertal till fällen.

Idag är Korvpojkarna AB - som ägs och drivs av Jörgen Strandahl, son till en av grundarna - ett fullt ut EU-anpassat företag med kontinuerlig tillväxt i regionen kring Halmstad/Halland.

En viktig del av den service vi erbjuder våra kunder är våra regelbundna smakevent - en uppskattad aktivitet i butikerna. Genom dessa smakevent profilerar vi våra produkter och sortiment. Genom professionell, serviceinriktad framtoning bygger vi och förstärker den unikt personliga kvalitetsprägel som varumärkena Korvpojkarna, Risberg och Roberts står för.

Korvpojkarnas produktion är storleksmässigt förhållandevis liten, jämfört med branschens jätteföretag. Men vi är inte heller något småföretag - egenproduktionen uppgår till över 700 ton om året och vi förfogar över modern och ändamålsenlig produktionsutrustning. Recept och tillverkning bygger både på halländska traditioner och nyskapande.

Under åren har Korvpojkarna tagit hem titeln "Svensk Mästare i Charktillverkning" vid ett flertal tillfällen, senast 2014. Chark-SM är en stor tillställning som hålls vartannat år och den största delen av branschens företag finns representerade. Ni kan läsa mer om detta via denna länk: www.charksm.se



"Tillverkning och försäljning av charkprodukter med egen distribution i Halland."
Address: VERKSTADSGATAN 8, 302 62 Halmstad
Phone: 035-191200
es.anrakjopvrok@ofni
City: Halmstad
Zip Code: 302 62



related searches: korvpojkarna wienerkorv, charkuterifabriken halmstad, korvpojkarna jobb, korvpojkarna falukorv, risbergs chark, risbergs chark halmstad, korvpojkarna lökkorv, korvpojkarna prinskorv
Similar places near
Gudagott - Hallands enda Gudagott - Hallands enda "Gårdsbutik i stan"... 3 km Kvalité som står sig. Handlat deras varor länge. Rekommenderas!!
Reviews
Hej! Jag brukar köpa Västkustskinka eller dito bog eftersom dessa varor är goda som pålägg. Nu har jag vid två tillfällen köpt bog och fått skivor som man inte vill lägga fram på frukostbordet. Skivorna är fulla med brosk och hinnor så det är inte mycket kött kvar. Jag är mycket missnöjd med varorna och bifogar bild på det senaste inköpet av Västkustbog. Om jag hade kunnat se hur pålägget ser ut i förpackningen hade jag aldrig köpt den, men ni har radikalt gömt innehållet dels genom att vika ihop förpackningen dels ock satt en stor lapp med ert företagsnamn utanpå. Tacksam för ersättning.
Köpte kryddkorvar gjorda av er.....Kötthalten skulle vara över 90 procent, men korvarna simmade omkring i fett från korvarna när jag stekte dom!!?? 93% kötthalt vilken bluff!!!
Köp inte Risbergs Janssons Frestelse med bäst före datum 03.12.22. Den är helt smaklös!! Anjovis saknas och även annan kryddning som salt mm
Fjälsterna på er korv är inte alls som tidigare,ätit er vara många år.Kan ej längre rekommendera er.
Finns ingen bättre korv än det här!
Många goda korvar och köttbitar
Helt fantastiskt goda korvar.
Blev magsjuk efter att ha ätit.
Bästa korven i staden!
Mycket trevlig personal
Comment on this business

to add Korvpojkarna map to your website;