facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kosta Boda Art Hotel

Address: Stora Vägen 75 , Lessebo 360 52, G, SE
Phone: +46 478 348 30
City: Lessebo
Zip Code: 360 52



related searches: kosta boda art hotel english, kosta boda outlet, kosta hotel bali
Reviews
Förväntningarna blir tyvärr höga utifrån marknadsföringen av hotellet samt priset man betalar för sin vistelse. Personalen var verkligen supertrevlig, alla vi träffade! Frukosten var god. Det var rent och fräscht på rummet. Men när man betalar mycket förväntar man sig högre standard på rummen och hotellet som helhet. Det börjar bli slitet och en uppfräschning av rum, spa, restaurang behövs. ”Glasbaren” va verkligen trevlig där glaskonsten lyftes fram i möbler, tak, inredning etc. Det borde man satsa mer på genomgående i hela hotellet, ta vara på de vackra och häftiga man har - hade varit häftigt om spat och restaurangen hade liknade tema med glaskonsten mer mitt bland oss! Det finns potential Promenadmöjligheter: Fanns jättefina slingor i närområdet, vi testade en 8km man fick kartor/info vid ankomsten. Trevligt!
Så fint och bra service. Jag kan verkligen rekommendera detta hotell. Snygga rum och fin miljö att vistas i.Rum: 5/5
Rummen var ok, spaaet var helt ok. Men maten, en tre rätters supé, den var under all kritik, en medium var mer än well done, det vegetariska alternativet var katastrof, quinoabiff som mer var en quinoapudding som smakade allt annat än gott. Med bättre mat i restaurangen så hade vistelsen varit högst angenäm. -behövs en liten upprustning överlag på hotellet, känns lite föråldrat/slitet på nått vis. Restaurangen behöver en rejäl upptrappning. -spaaet lugnt skönt i bra miljö.
Rummen var ok, spaaet var ok. Restaurangen under all kritik, tre rätters supén var nog allt annat än vällagad och god. Quinoa biffarna som var vegetariskt alternativ var mer en quinoahög som smakade väldigt illa. Hotellet över lag behöver en liten upprustning, känns lite slitet. Baren var fin och det var en bra trubadur som spelade på kvällen, det är alltid ett plus!
Rummen börjar bli väldigt slitna och kändes ofräscha . Spat var där emot fint. Bra bassänger m,m. All glaskonst på hotellet och runt om kring är värt att se.Rum: 2/5
En mkt skön upplevelse under dagspa en ett antal timmar, det som var bra var att man hade tillgång till spa hela dagen kunde gå ut o äta o sen tillbaka för mer spa.Hotellets höjdpunkterLugnt och tyst
Utifrån förväntningar och den bild som hotellet marknadsför så blir det inte mer än tre stjärnor. Rummen är trevliga och ganska fräscha, trots ett antal år på nacken. Dock var städningen inte på topp med rester av chips på golvet, rejäl reva i det ena lakanet och sönderriven ficka i ena badroclen. Sängarna var bekväma och klimatet bra. Spaavdelningen är trevlig, men inte så spännande. Det är ganska kallt i luften och klinkergolvet är på många ställen snorhalt om du inte har tofflorna på dig. Härligt med en ganska stor och sval bassäng utomhus. Samt den riktigt varma poolen precis bredvid. Restaurangen är fräsch och ombonad. Maten är god, men inte så intressant och omsorgsfullt tillagad som förväntat. Vi åt trerätters båda kvällarna samt lunchbuffé ena dagen. Både lunch- och frukostbuffé hade ett brett utbud. Över disken där man tar mat finns ett fast skydd för att undvika kontaminering. Tanken är god, men skivan sitter för lågt, så det blir svårt att ta maten och det spills mer än nödvändigt. Personalen är genomgående trevlig och kunnig. Däremot är professionalismen lite svajig. En markant plump i protokollet är den upplevda totala avsaknaden av hållbarhets- och miljötänk. Inga lokala eller närproducerade råvaror i restaurangen. Inga miljömärkta produkter i badrum/dusch. Ingen information om hotellets miljöarbete och hur denna typ av anläggning arbetar för att minska sitt avtryck. Det är häftigt med all glaskonst och det sätter verkligen sin prägel, men det räcker inte för att lyfta helheten.
Tråkigt spa med otrevlig personal. Micke i spst är verkligen otrevlig och behöver charmkurs. Fantastisk restaurang men spat kan ni stå över!! Mat och dryck: Fantastisk mat och trevlig personal i restaurangen
Firade fruns 40årsdag med spackling eveningspa där och hade betalat för champagne vid poolen. Serverades sur cava istället, tråkigt och sniket. Annars trevligt spahotell med grym frukost. Mat och dryck: Fick Cava istället för champagne vid poolen.
Julbordet 2022 3 av 5 Tyvärr hade jag högre förväntningar på julbordet. Jag har alltid skrytigt om bufféerna på Kosta Boda Glashotell när det kommer vänner och släkt för att hälsa på. Jag tyckte att det var alldeles för mycket kallskuret upplagt. Det blev för mycket på något sätt. Jag hoppas ni hittar tillbaka till de där riktigt intressanta råvarorna och rätterna ni är så kända för. Det är bättre med 15 riktigt smarta rätter istället som nu att det fanns 15 olika patéer att välja av. Servicen var inte heller på topp. Vi hade en servitör som frågade oss om dricka en gång på hela sittningen. En mer aktiv servitör hade kunnat dra upp vår dryckeskonsumtion ordentligt. Därför 3 av 5 Ser fram emot att besöka er i sommar när vi har besök. :
Comment on this business

to add Kosta Boda Art Hotel map to your website;