facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kosta Boda Glasrike

Address: Stora vägen, 360 52 Kosta, Sweden
Phone: +46 (0)478 345 00
City: Kosta
Zip Code: 360 52



related searches: Kosta Boda catalogue, Kosta Boda for sale, Kosta Boda price, Kosta Boda Vintage, Kosta Boda Outlet, Kosta Boda Sweden, Kosta Boda glass, Kosta Boda Vase
Similar places near
Kosta Boda Kosta Boda 19 meter Welcome to Kosta Boda Website: kostaboda.com Youtube: youtube.com/kostabodacom Inst...
Reviews
Provade på glasblåsning och det har väldigt roligt och intressant. Bra hjälp och genomgång.
Härligt shoppingcentrum med en utmärkt fisk och viltrestaurang på området.
Vi har varit här förut och som vanligt: trevlig personal, rent o vackert hotell, härligt spa, fantastiska 3-rätters middagar, god frukost och god lunch. Sängarna är sköna, men hade föredragit att dom suttit ihop och haft en dubbel bäddmadrass.
En guidad tur är ett måste här. Den var intressant dock. Annars blir det bara shopping för hela slanten.
Trevligt och mycket att se samt god mat!!
En underbar butik och plats att lära sig mer om glas. De har glasblåsning för den som vill pröva på, ett museum där man kan titta på glas och en mycket bra outlet butik där man kan köpa andrahandssorteringsglas billigt. De glas jag såg var alla i bra kvalité. Jag vill framför allt berömma personalen vid glasblåsningen. De var jättetrevliga och hjälpsamma. Rekommenderar att ni gör glasblåsning först och handlar efteråt så ni kan låta ert nygjorda glas svalna och slippa betala frakt som jag fick göra för att få det hemskickat.
En hel dag med Lars som "mäster" i hyttan. Det gav oss en väldigt stor respekt för ett yrke som utövats i århundraden. En riktigt fin upplevelse.
Fantastiskt, trevlig julmarknad i mysig miljö och bra underhållning på hyttsillen med Hasse Andersson. Många trevliga outletbutiker. Väl värt ett besök
Ett julbord/hyttsill man inte glömmer i första taget. Maten var en besvikelse och alla hann inte ens äta klart innan tallrikarna samlades in - och det via gästerna som fick langa porslinet mellan sej till en vagn vid långbordets gavel. Jag fick äta min sista mat från servetten dit jag plockat över det sista. Det här var tyvärr inget bra organiserat alls.
Trevligt och mysigt besöksmål.
Comment on this business

to add Kosta Boda Glasrike map to your website;